Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Υπάρχουν χαφιέδες της χούντας που γίνονται Αρχιεπίσκοποι, αλλά υπάρχουν και Παπαφλέσες, που τιμούν την επέτειο της αντιναζιστικής Νίκης, όπως ο Επίσκοπος Μοζαμβίκης Ιωάννης!

 Ο Επίσκοπος Μοζαμβίκης Ιωάννης, στο μακρινό Maputo: Μνημόσυνο τιμής 
για την 70η επέτειο της αντιναζιστικής νίκης του ρώσικου λαού κι όλης της ανθρωπότητας
από "σίβυλλα"
Νεοφασίστας, χυδαίος, χαφιές της χούντας, ο περιφέρων το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας, "Αρχιεπίσκοπος" ελέω Βαρθολομαίου και Βατικανού (είναι το "μέσον", το "κονέ" του στην εκκλησιαστική εξουσία, από την εποχή που "σπούδασαν" στο Βατικανό μαζί, και "διδάχτηκαν" από την παπική εκκλησία πως να "υπερασπιζονται" την Ορθοδοξία).
Από την άλλη πλευρά ένας σύγχρονος "Παπαφλέσσας"...
Ο Επίσκοπος Ιωάννης, στη μακρινή Μοζαμβίκη κρατάει ψηλά και σε...
συνθήκες που δεν έχουν τίποτα το κοινό με τη γειτονική Ιταλία που "διακονεύει" ο χαφιές της χούντας κοσμοπολίτης Τσαμπίκος Ζερβός, κάνει Μνημόσυνο για την επέτειο των 70 χρόνων της Μεγάλης Νίκης του Ρωσικού λαού και τα εκατομμύρια των θυμάτων του.
Απλά, μας έρχεται στο νου η άρνηση του χαφιέ Ζερβού, όταν αρνήθηκε να κάνει ένα απλό μνημόσυνο, στη Νάπολη της Ιταλίας, για τον θάνατο του Γεωργίου Παπανδρέου. Μια άρνηση εκτέλεσης θρησκευτικών καθηκόντων, γιατί η χούντα κι ο χαφιές της, αποφάσισαν ότι ο Γ. Παπανδρέου ήταν κομμουνιστής (θου κύριε...) και δεν έπρεπε να μνημονευτεί στην εκκλησία του Ζερβού, λες κι ήταν εκκλησία ιδιωτική!

Σχετικά:

Από το μνημόσυνο στη Μοζαμβίκη, εκεί που χωρίς χρήματα, αμοιβές, μισθούς, ο Επίσκοπος Ιωάννης δίνει αγώνα ανθρωπισμού κι αγάπης προς τον άνθρωπο:



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.