Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Φοιτητές της Ν.Δ. χορεύουν τον ύμνο του κόμματος:«Γερούντ, Γερούντ! Γερά, γερά!»

Και γιά όσους δεν κατάλαβαν εννοούν τον ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥΜ.... 
Χαρήκαμε και φοιτητές Γερμανοτσολιάδες! - newsnea.gr


Μερικά σχόλια αναγνωστών:

zoupakas
ελπιζω να τρολαρετε με τον τιτλο γιατι αν αντι για το "και α και ου" εσεις ακουτε οντως"Γερουν γερα" δεν μας σωζει όντως τιποτα!!!

iqplazz
Σε όποιο κόμμα και να ανήκετε στο πανεπιστήμιο να ξέρετε ότι το μέλλον σας είναι προδιαγεγραμμένω! Μια ζωή γλυφτρονια πουλημένη συμφεροντολογοι! Έξω τα κόμματα από την παιδεία ΤΩΡΑ!!

Andreas Heisenberg
αν εβγαινε ο γιος μου γκευ δεν θα αλλαζε τιποτα.
αν εβγαινε μπατσος θα ελεγα οκ.
αν εβγαινε κλεφτης θα ντρεπομουν
και αν εβγαινε δαπιτης θα τον επνιγα επι τοπου.

OlinKali
Αυτο το βιντεο ειναι τοσο προβληματικο που δεν ξερω απο πού να αρχισω. Θα εστιασω ομως σε 2 σημεια: 1ον ορισμενα ατομα δεν εχουν συνειδητοποιησει ποσο  σκατα τα εκανε η νεα δημοκρατια και ποσο εκμεταλλευση υφιστανται απο το κομμα που υποστηριζουν
και 2ον ακομα πιο προβληματικο βρισκω το σεξισμο (πασπιτη πουσταρα) που υπαρχει τοσο εντονα σε κατι τετοιες ομαδες. Δεν εχω να πω κατι αλλο, οποιος-α εχει εστω και λιγο μυαλο θα τα αντιληφθει

Σχετικό: Δημοσιεύτηκε στις 8 Μαΐ 2015
Ο Άδωνις φωνάζει... χοροπηδώντας: "και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ" (VIDEO)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ έδωσε το σύνθημα εν όψει φοιτητικών

Σε ένα ρεσιτάλ επιστροφής στα φοιτητικά του χρόνια, όπου ήταν μέλος της "γαλάζιας" νεολαίας , επιδόθηκε σήμερα στην συμπρωτεύουσα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ , ήταν καλεσμένος της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης , για να μιλήσει εν όψει των φοιτητικών εκλογών. Ο Άδωνις μετρ της... εμψύχωσης , αφού μίλησε με τα παιδιά της ΔΑΠ , έδωσε το σύνθημα , φωνάζοντας και χοροπηδώντας με το γνωστό "και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ". Ως γνήσιος δεξιός βέβαια είπε και την ατάκα "να μην πούμε και υπόλοιπα που λέγαμε τότε γιατί ήταν πιο σκληρά"

Δείτε το βιντεο :

Twitter: https://twitter.com/parapolitika
Google+: https://plus.google.com/b/11519018744...

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.