Κυριακή 31 Μαΐου 2015

kalami.net/USA: Η υπόθεση 'Ελενας Παναρίτη (γιά το ΔΝΤ), ο απόδημος Ελληνισμός και το ελεεινό ψευτο''κράτος'' των Αθηνών, με τους γελοίους, διαπλεκόμενους-διεφθαρμένους πολιτικούς

Μετά την τοποθέτηση του Χρ. Παπουτσή στην ''Παγκόσμια Τράπεζα'' και του Μήτσου Αβραμόπουλου ως ''Επίτροπου'' στην Ευρ. 'Ενωση, πιστεύουμε ότι καλό θα ήταν να διοριστεί στο ΔΝΤ, π.χ. η Ραχήλ, ο 'Αδωνις, η Σακοράφα, ο Παπαδημούλης, ο Φίλης, ο Γιακουμάτος. Και αν δεν θέλουν αυτοί, υπάρχει ο 'Ακης (Τσοχατζόπουλος), ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και δεκάδες άλλοι ισάξιοί τους.
Σχετικά "εμφυλίου" Πασοκοσυριζαίων: 

Η ωραία Νίνα, ο «Κούρδος», ο λογογράφος του Ακη και η «3η Σεπτέμβρη» του Τσίπρα


Συνηθίζεται σε ''πόστα'' μεγάλα εκτός Ελλάδας, να μην διορίζονται άξιοι και ικανοί, αλλά κατά προτίμηση ''πολιτικοί καριέρας'', δηλ. στην πλειοψηφία τους ''μηδενικά'', που διέπρεψαν στην διαπλοκή-διαφθορά (κατά προτίμηση και μιζολήπτες) στην ΧΩΡΙΣ δικαιοσύνη χώρα των ''πολιτικών-κομματικών συμμοριών'', του απατεωνίστικου πτωχευμένου ψευτο-κράτους, με τους κρατικοδίαιτους ''κοπανατζήδες'' του ''ρουσφετιού'' και της ''αρπαχτής'' και τους γραφικούς γελωτοποιούς, βουλευτές-πολιτικούς.

Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, αποφάσισε πρόσφατα να διορίσει ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, την 'Ελενα Παναρίτη, γεννημένη (από ΕΛΛΗΝΕΣ γονείς), μεγαλωμένη και σπουδαγμένη (βασικά) στις ΗΠΑ. Οι 'Ελληνες γονείς της φρόντισαν να την μεγαλώσουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να την σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου (μεταξύ αυτών και το Harvard).

Η νέα εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) Έλενα Παναρίτη, κατέχει πτυχίο Οικονομικής Επιστήμης από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Διεθνή Οικονομικά και Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, στην Ιταλία και στις ΗΠΑ. Δίπλωμα του εκπαιδευτικού προγράμματος «Παγκόσμιες Χρηματοοικονομικές Αγορές και Κρίσεις» από το Πανεπιστήμιο Harvard στις ΗΠΑ. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο INSEAD στη Γαλλία. Έχει άριστη γνώση Αγγλικής, Ισπανικής, Γαλλικής, Ιταλικής και βασική γνώση Γερμανικής. 'Εχει και εντυπωσιακή επαγγελματική ενασχόληση, μέσω Διεθνών Οργανισμών.

Με την αναγγελία του διορισμού της, ''ξεσπάθωσαν'' τα γραφικά μηδενικά της ελληνικής πολιτικής-κομματικής ''θεατρικής σκηνής''.

Κανένα από τα πολιτικά ημιμαθή μηδενικά της Ελλάδας (που βούλιαξαν, κατάκλεψαν και πτώχευσαν την χώρα), δεν σκέφθηκε το αυτονόητο: 

Αν η νέα εκπρόσωπος στο ΔΝΤ έχει τα προσόντα. Και την πολεμούν, με ''κατηγορίες'' του είδους ''είναι Αμερικανίδα, όχι Ελληνίδα''. Ωραία... Η νεο-ελληνική απλούστευση των πάντων μεταξύ φραπέ και ''μαγκιάς''. 'Αρα τα παιδιά μας, εμάς που γεννηθήκαμε στην Ελλάδα και ζούμε στις ΗΠΑ, παιδιά που γεννήθηκαν στις ΗΠΑ και προσδιορίζονται -όπως είναι φυσικό και λογικό- ως Αμερικανοί (ελληνικής καταγωγής), είναι...''μιάσματα'', όχι ''ελληναράδες''.

Γιά το Ελλαδιστάν, ουσιαστικά θεωρούνται ΜΗ 'Ελληνες (τυπικά λέγεται το αντίθετο), άσχετα αν ανατράφηκαν ελληνικά, ομιλούν ελληνικά, ακολουθούν τα ελληνικά έθιμα και παραδόσεις, τα σπουδάσαμε με θυσίες και κόπους στα καλύτερα πανεπιστήμια, αγαπούν την πατρίδα των γονιών τους, ζουν ελληνικά, αισθάνονται υπερήφανα γιά την ελληνική καταγωγή τους.

Επισκέπτονται την Ελλάδα, μένουν τα σπίτια των γονιών τους στα χωριά και στις πόλεις (όσα σπίτια δεν μας έχει αρπάξει ακόμα το κράτος-απατεώνας της Ελλάδας).

"Αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα", δήλωσε -και πολύ ορθά- η κ. Παναρίτη, απαντώντας έμμεσα στους επικριτές της, του σάπιου πολιτικού-κομματικού μικρόκοσμου της ''μπανανίας των Βαλκανίων''.

Είμαστε σίγουροι, ότι η Ελλάδα διαθέτει αρκετά πολιτικά-κομματικά ''λαμόγια'' γιά σημαντικές θέσεις εκτός χώρας. Δεν έχει σημασία αν έχουν τα προσόντα, τις ικανότητες, αλλά έχουν ''διαπρέψει'' σε τομείς γελοιότητας, μίζας, ρουσφετιού, διαπλοκής, διαφθοράς και βασικά στα ''πρωϊνάδικα'' των ''νταβατζήδων'' τους.

Σημ.: Μετά την τοποθέτηση του Χρ. Παπουτσή στην ''Παγκόσμια Τράπεζα'' και του Μήτσου Αβραμόπουλου ως ''Επίτροπου'' στην Ευρ. 'Ενωση, πιστεύουμε ότι καλό θα ήταν να διοριστεί στο ΔΝΤ, π.χ. ο 'Αδωνις, η Ραχήλ, η Σακοράφα, ο Παπαδημούλης ή ο Φίλης. Και αν δεν θέλουν αυτοί, υπάρχει ο 'Ακης Τσοχατζόπουλος, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και εκατοντάδες άλλοι ισάξιοί τους..



Σχετικό: Αποκλειστικό: Ο Μεγάλος θυμός της Παναρίτη- Τι απαντά στους επικριτές της
'Εντονη είναι η αντίδραση της νέας εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ 'Ελενας Παναρίτη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του usay.gr,  στις επικρίσεις που άρχισαν να διατυπώνονται δημόσια από την Παρασκευή το βράδυ. "Αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα" φέρεται να λέει σε όσους την ρωτούν για τις δηλώσεις ΣακοράφαΠαπαδημούλη,Φίλη , αλλά και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με την επιλογή της και θέτουν το θέμα ανεπίσημα. 
 "Πρόκειται για ανώριμες αντιδράσεις, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προασπίσω τα συμφέροντα της χώρας μου όπως κάνω από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην διαπραγματευτική ομάδα" τονίζει με ένταση στους ίδιους στενούς συνομιλητές της. 
 Την ίδια ώρα οι τόνοι όχι μόνο δεν φαίνεται να πέφτουν αλλά όπως λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο usay.gr, το θέμα είναι άλλη μία αφορμή δοκιμασίας των σχέσεων Τσίπρα-Βαρουφάκη, καθώς η κ.Παναρίτη αποτελεί επιλογή του υπουργού Οικονομικών παρά την αντίθετη άποψη που εκφράστηκε από τα στελέχη που συμμετείχαν στην άτυπη επιτροπή επιλογής της. 
Διαβάστε επίσης: 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.