Τρίτη 19 Μαΐου 2015

"Δεν έχει θέση στην κυβέρνηση"! "Γελοιότητες" καταλογίζει στον Κοτζιά ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - Θαυμάστε τα "παιδιά": «we are the world».... Που ήσουν νιότη πούλεγες πως θα γινόταν άλλος…

Αν μια φωτογραφία αξίζει όσο «χίλιες λέξεις», τότε ένα βίντεο ενδεχομένως μπορεί να «πει» τόσα όσα ένα βιβλίο ή μια ολόκληρη βιβλιοθήκη...

Ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνος του Τμήματος Απόδημου Ελληνισμού είναι ο Βασίλης Πριμικήρης ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook εξαπολύει επίθεση στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Χωρίς να τον αναφέρει τον "φωτογραφίζει", με αφορμή το διάσημο τραγούδι "We are the world" που τραγούδησαν πιασμένοι χέρι-χέρι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο Τούρκος ομόλογός του Μελβούτ Τσαβούσογλου στο περιθώριο συνάντησης των υπουργών εξωτερικών των χωρών του ΝΑΤΟ στην Τουρκία.

Γράφει:
Basilis Primikiris
Ο Ελληνικός λαός πάντως δεν ξέχασε τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ: Από την Κορέα μέχρι την Αίγυπτο, από την Τυνησία και το Μαρόκο μέχρι τη Νικαράγουα, από τη Γουατεμάλα μέχρι το Κογκό κι από το Βιετνάμ μέχρι τον Παναμά και την Ελλάδα.
Δεν ξέχασε τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού με στρατιωτικό βραχίονα το ΝΑΤΟ, από τη Χιλή μέχρι τη Γρανάδα κι από την Αϊτή μέχρι την Σομαλία. Τώρα αν το ξέχασε κάποιος τότε δεν έχει θέση σε μια κυβέρνηση της αριστεράς....Είμαι πολύ θυμωμένος με τις γελοιότητες που είδα αυτές τις μέρες.... [Από το "PRESS-GR"]

Θαυμάστε τα "παιδιά" που θ' αλλάξουνε τον κόσμο!!!!
"Που ήσουν νιότη πούλεγες πως θα γινόταν άλλος…"

Το γλέντι του υπουργού εξωτερικών Ν. Κοτζιά με τους συναδέλφους του στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια της Τουρκίας (Φώτο και VIDEO):

του Δημήτρη Μηλάκα

Αν μια φωτογραφία αξίζει όσο «χίλιες λέξεις», τότε ένα βίντεο ενδεχομένως μπορεί να «πει» τόσα όσα ένα βιβλίο ή μια ολόκληρη βιβλιοθήκη.

Στην φωτογραφία παρακολουθούμε τον Έλληνα Υπουργό εξωτερικών σε χαλαρές στιγμές με συναδέλφους του Υπουργούς εξωτερικών χωρών μελών του ΝΑΤΟ μετά το τέλος της Συνόδου τους στην Αττάλεια της Τουρκίας.


Στο βίντεο βλέπουμε τον Ν. Κοτζιά με συναδέλφους του να τραγουδά ενθουσιασμένος το «we are the world». Προφανώς ο υπουργός εξωτερικών έχοντας κάψει τις νεανικές του επαναστατικές περγαμηνές νιώθει πια έτοιμος να βροντοφωνάξει χωρίς αναστολές που ακριβώς ανήκει και με ποιους είναι.

Υ.Γ. Ελπίζουμε να μην ακούσουμε επιχειρηματολογίες περί του νέου προοδευτικού (και γιατί όχι αριστερού) ρόλου του ΝΑΤΟ…
από το "Ημερόδρομος"

Ο Κοτζιάς κάνει τον χουβαρντά και τον φιλάνθρωπο με τα δικά μας λεφτά...

Τάσος Σ.

Με το που εκλέχτηκαν οι σημερινοί κυβερνώντες ... έγιναν κολλητοί με τους πραξικοπηματίες του Κιέβου που βρέθηκαν στην εξουσία προκαλώντας εμφύλιο στην Ουκρανία. Έδωσαν απευθείας υπόσχεση για βοήθεια ... στους δολοφόνους με τα δικά μας λεφτά. Δυο μήνες μετά ... ήρθαν για δωρεάν περίθαλψη οι τραυματίες του Ουκρανικού Στρατού που σκοτώνει αμάχους φιλορώσους.
Όπως γράφει το γελοίο ΒΗΜΑ ... τραυματίστηκαν σε «αντιτρομοκρατική» επιχείρηση. Όποιος δεν είναι με τους σιωνιστές και τη Νέα Ταξη ...είναι τρομοκράτης όπως μας ενημέρωσε ο εγκληματίας Kissinger.
Την ίδια στιγμή που ο Κοτζιάς κάνει τον χουβαρντά και τον φιλάνθρωπο με τα δικά μας λεφτά ... οι φορολογούμενοι πεθαίνουν λόγω καθυστερήσεων στα χειρουργεία, έλλειψης προσωπικού, φαρμάκων κλπ.
από "σίβυλλα"
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.