Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Βίντεο!!! Πλάνα από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ... δεν χωρούν ούτε οι σύνεδροι!!! - Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, δεν είμαστε ούτε χίλιοι δεκατρείς...

Ξεκίνησε σήμερα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την παράταξη που… άφησε εποχή στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σατιρίζουν ευφάνταστα το τέλος εποχής Βενιζέλου κι όχι μόνο. Δροσιά, νιάτα αλλά και περισσότερους υποψήφιους για την προεδρία της παράταξης παρά συνέδρους είδαν οι χρήστες του twitter στο γήπεδο του Πανελληνίου, που θα μπορούσε να πει κανείς ότι κάθε άλλο παρά κατάμεστο ήταν.
Ένα κόμμα σε αποσύνθεση σε ένα απαρχαιωμένο γήπεδο: Χώρος 1300 θέσεων που δεν μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από τα 2/3 των συνέδρων!!! 

Στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου φιλοξενείται το 10ο συνέδριο
 του ΠΑΣΟΚ των 2000 πανελληνίως συνέδρων.

Σε έναν χώρο με 50x6+70x6= 720 θέσεις στην κερκίδα και 22x26= 572 πλαστικές καρέκλες παραλίας στο κέντρο, συνολικά 1300 θέσεων.
Δηλαδή, σε έναν χώρο που δεν μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερο από τα 2/3 των συνέδρων!!!
Πλάνα από την είσοδο Ευ. Βενιζέλου και Α. Λοβέρδου (6.6.2015, ώρα 12:00)

Πως χειροκροτήθηκαν οι υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ

Η αρχή και το τέλος της ομιλίας κάθε υποψηφίου προέδρου στο 10ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Πως χειροκροτήθηκε ο κάθε υποψήφιος από τους συνέδρους
(Κλειστό γυμναστήριο Πανελληνίου, 6.6.2015)
Ρεπορτάζ Βασίλης Νούσης
Διάλεξε διάδοχο και κέρδισε 3 μπουγελοφατσες του μπενυ

Σχολιασμός: Πατήστε ΕΔΩ Για Να Δείτε Τα Σχόλια 


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.