Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Η Δήλωση Τσίπρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής: Η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο της Ευρωπαϊκής ηγεσίας (Βίντεο)

"Σήμερα καταθέσαμε την πρότασή μας στους Θεσμούς. Μία πρόταση με ισοδύναμα μέτρα που έχει ως βασικό κριτήριο την κοινωνική δικαιοσύνη", διαμήνυσε σε όλους τους τόνους ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών.

Ακόμα, τόνισε: "Προστατεύουμε μισθούς και συντάξεις και για πρώτη φορά καλούνται να επωμιστούν βάρη αυτοί που μπορούν προκειμένου να βγούμε από την κρίση".

Μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός, κατέστησε σαφές: "Η πρότασή μας έχει γίνει αποδεκτή από τους θεσμούς για συζήτηση. Θέλουμε μία συνολική και βιώσιμη λύση που θα συνοδεύεται από ισχυρό αναπτυξιακό πακέτο. Σκοπός είναι η χώρα να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. Κριτήριο η κοινωνική δικαιοσύνη."

Κατέληξε λέγοντας: "Η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο της Ευρωπαϊκής ηγεσίας".

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.