Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Έβγαλε απ' την δύσκολη θέση τον Τσίπρα η Παναρίτη (Βίντεο)

Σχετικά: Η υπόθεση 'Ελενας Παναρίτη

Έβγαλε τον Αλέξη Τσίπρα απ’ την δύσκολη θέση να αναγκαστεί να «αδειάσει» τον υπουργό Οικονομικών η Ελενα Παναρίτη με την δήλωση της ότι «είναι αδύνατον να δεχθώ τον διορισμό μου –σ.σ εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ- εν μέσω των αρνητικών αντιδράσεων από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Η δήλωση του Ρούντι Ρινάλντι, είναι ενδεικτική για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Απόσπασμα από την δήλωση του μέλους του Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ.

1. Η επιλογή Παναρίτη ήταν συλλογική από τον ηγετικό κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ντόρος που δημιουργήθηκε έδωσε την ευκαιρία σε αυτόν τον κύκλο για υποκριτικούς διαχωρισμούς, υπαναχωρήσεις κ.α. ώστε να απαλλαγούν κάποιοι από το κόστος και να το χρεωθούν κάποιοι άλλοι.

2. Οι ασύνδετες επιφανειακές κριτικές για το συμβάν βοηθούν να εκτονωθεί, εν όψει της συμφωνίας με την τρόικα, ένα φορτίο διαμαρτυρίας που δε συσσωρεύτηκε μόνο από την επιλογή Παναρίτη, αλλά από την γενική πορεία της κυβέρνησης.

3. Η μπουκαπόρτα για την είσοδο κάθε είδους Παναρίτη στο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοίξει προ πολλού και δεν θα κλείσει με αποσπασματικές ενέργειες. Ας αποτελέσει αφετηρία για αποπαθητικοποίηση, για αλλαγή της ευρύτερης πολιτικής στάσης και συμπεριφοράς, τουλάχιστον αυτών που επιθυμούν μια άλλη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της χώρας:



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.