Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Έρχονται οι "κούκλες του σεξ" του... "αύριο" (Βίντεο)

Σε… φουσκωτές κούκλες του έρωτα καταφεύγουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη είτε από
επιλογή είτε επειδή δεν έχουν ταίρι.

Για τους άνδρες αυτούς οι φουσκωτές κούκλες είναι κάτι παραπάνω από ένα σεξουαλικό παιχνίδι καθώς παρέχει συντροφιά και χαρά.

Ειδικότερα, η εταιρεία Real Doll θεωρείται μια άκρως επιτυχημένη επιχείρηση στο χώρο αυτό η οποία έχει πουλήσει πάνω από 5.000 κούκλες του σεξ, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 5.000-10.000 δολάρια.

Ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε να πάει ένα βήμα πιο κάτω χρησιμοποιώντας το στοιχείο της εικονικής πραγματικότητας στα προιόντα της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα σχέδιο που ονομάζεται Realbotix το οποίο θα μετατρέπει τις φουσκωτές κούκλες σε.. ρομπότ.

Για να συμβεί αυτό, ο Matt McMullen, δημιουργός του RealDoll, έχει προσλάβει μια μικρή ομάδα μηχανικών της Hanson Robotics, ένα εργαστήριο που «παράγει ανθρωποειδή ρομπότ».

Περί ορέξεως… το VIDEO:Epic doll - Inside the sex doll factory:
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για νέους κάτω των 18 ετών


Sexy Silicone Doll masturbation,Lovedoll, Gummipuppe, real hard test, Porn

Silicone doll, love doll, lovedoll, gummipuppe, porno, porn, masturbation
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.