Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Κι αυτό "πρώτη φορά αριστερό";…Μάθε παιδί μου γράμματα ... αρκεί να είσαι εύπορος ή σε κάποια ευνοούμενη κατηγορία

 Ξεκινάω να κάνω αίτηση για ένα πραγματικά καινοτόμο μάθημα στο e-learning του Πανεπιστήμιο Αθηνών e learning που διαθέτει αρκετά ενδιαφέροντα μαθήματα και διαβάζοντας την πολιτική εκπτώσεων μένω άφωνος!
15% για όσους έχουν εισόδημα κάτω από 12.000€, 
25% ο άνεργος και... 

κρατηθείτε: 

50% ο εργαζόμενος στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας,
Να σας πω και τι έκπτωση παίρνει ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα τώρα;
0%.
Αν δεν αλλάξει εντελώς η σειρά των εκπτώσεων, που φωτογραφίζει μια ολόκληρη αντίληψη, μην περιμένετε να γίνει κάτι σε αυτή τη χώρα, προχωρήσει δεν προχωρήσει η συμφωνία σήμερα-αύριο!
 — %&**%&^$(!


Βασίλης Κουλουκακος Οι του ιδιωτικού τομέα είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού. Γνωστό αυτό. Όσοι μάλιστα τόλμησαν να παίρνουν 870 ευρώ το μήνα τιμωρούνται με 0% για να μάθουν να φέρονται. Ακούς εκεί να διανοηθούν να παίρνουν μισθό και μάλιστα πάνω από το βασικό που ΘΑ είχε καθιερώσει η τωρινή κυβέρνηση. Ντροπή τους. Αυτά είναι δικαιώματα μόνο του δημοσίου τομέα και ιδιαίτερα των συγγενών του διδακτικού προσωπικού. Viva δημόσιο λοιπόν. Τώρα βέβαια που σκέφτομαι πως αυτά αποφασίστηκαν από την υποτιθέμενη πνευματική κορυφή της χώρας καταλήγω πως δεν υπάρχει σωτηρία.

ΣΣ: Όσο για τα δωρεάν; Μία ακόμη παραπλάνηση; 

Πρέπει να πληρώσεις το "αρχικό πακέτο" και μετά θα πάρεις το "δώρο" σου.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.