Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

opencourses.gr - Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο στο σπίτι σου!

Το opencourses.gr είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που αυτή την στιγμή συγκεντρώνει 752 μαθήματα από 14 ακαδημαϊκά Ελληνικά Ιδρύματα. Συγκεντρώνει μαθήματα που διδάσκονται στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, ελεύθερα προσβάσιμα και δωρεάν διαθέσιμα στο Διαδίκτυο για όλους.

Μια πολύ καλή ευκαιρία για οποιονδήποτε! Φοιτητές και απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μαθητές, επαγγελματίες και κάθε άνθρωπος που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του!

Διαθέτει μαθήματα για Θετικές & Φυσικές Επιστήμες, Μηχανική & Τεχνολογία , Ιατρική, Επιστήμες & Επαγγέλματα Υγείας, Γεωργικές Επιστήμες, Κοινωνικές Επιστήμες, Ανθρωπιστικές Επιστήμες & Τέχνες αλλά και μαθήματα που ανήκουν σε διαφορετικό επιστημονικό πεδίο.

Νέες γνώσεις, επιμόρφωση και εξειδίκευση, ευκαιρία στη μάθηση. Τα ανοικτά ψηφιακά μαθήματα είναι ένα ελεύθερο περιβάλλον μάθησης, που συνάδει με τον δημόσιο χαρακτήρα και την αποστολή των ΑΕΙ. ...


Πήγαινε στο Open Courses

dwrean.net - Κυριάκος Οικονομίδης
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.