Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Αντι-μήνυση υπέρ Γιάννη Βαρουφάκη. Κατατέθηκε στην Εισαγγελία κατά της διαφθοράς με αρ. πρωτ.1095/30-7-2015 και στην Πρόεδρο Αρείου Πάγου με αρ. πρωτ. 1415/29-7-2015

Αναφορά Μηνυτήριος – Υπόμνημα – Ειδική Καταγγελία - Κατάθεση – & Ανοικτή Επιστολή

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Αρ. Πρωτ………
Κατατέθηκε στην Εισαγγελία κατά της διαφθοράς με αρ. πρωτ.1095/30-7-2015 και στην Πρόεδρο Αρείου Πάγου με αρ. πρωτ. 1415/29-7-2015
Προς
Κ. Εισαγγελέα,
Κύριο Πρωθυπουργό, Κύριο Τσίπρα Αλ.
Υπουργό Οικονομίας κ. Τσακαλώτο Ευκλ.
Οικονομική Αστυνομία
Υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης, Υγείας, Αμύνης, Βουλευτές
Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εισαγγελία Εφετών ΣΔΟΕ, ΣΕΔΔ, Εφορίες.
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, Πρεσβείες Ελβετίας Λουξεμβούργου, Λιχτεστάιν, κλπ.
Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνείς Οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Κοιν: ΜΜΕ, Ξένα ΜΜΕ
Αθήνα, 30-7-2015

Η Ελλάδα πλέον διοικείται από μια “Ρουμάνα”… τέτοιο κατάντημα δεν είχε υποστεί ποτέ η Ελλάδα και ουδείς αντιστέκεται στην νέα Εθνική προδοσία… Ανώνυμου.

Η γενναία αντίσταση των Ελλήνων θα σώσει τους ίδιους
και τους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη” Νόαμ Τσόμσκι

Η κατάσχεση πρώτης κατοικίας θα φέρει τεράστια κοινωνική έκρηξη.
Ανωνύμου.

Ο νέος Όθωνας ή Λεοπόλδος της Αυστρίας ο κ. Σόιμπλε, αφού πήρε το ταμείο δημόσιας περιουσίας, παράνομα, θα διοικήσει από το Λιχτενστάιν απευθείας την Ελλάδα, οπότε δεν χρειάζεται εσωτερικούς συνεργάτες - προδότες, δοσίλογους ή ρουφιάνους, οι οποίοι στο τέλος θα υποστούν μεγάλη καταστροφή, όπως και ο στρατηγός ή αστυνόμος ή ο δικαστικός, ο οποίος θα καταντήσει σαν ένας άνεργος ταξιτζής, αφού η νέα Γερμανία ή η νέα φεουδο-τραπεζοδικτατορία δεν τους χρειάζεται πλέον!

Στο χέρι σου είναι τώρα να σταματήσεις αυτήν την πορεία γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά, όπως το είχαμε γράψει και στον σοβαρό εισαγγελέα κ. Πεπόνη. Ανωνύμου.

Θέμα: Η δήθεν οικονομική κρίση, η παράνομη διοίκηση της Ελλάδας από τον κ. Σόιμπλε και μια “Ρουμάνα”, την Ντέλια Βελκουλέσκου η παράνομη προπαγάνδα, η κατά συρροή παρανομίες, τα επισφαλή δάνεια, τα 800 δις στο εξωτερικό, οι δολοφονίες- αυτοκτονίες δανειοληπτών, η διαφθορά, η λίστα Λαγκάρντ, η στρατηγική θέση της Ελλάδας, ο ορυκτός πλούτος, οι παρανομίες των ΜΜΕ, οι απειλές κατά της χώρας, κλπ. παρανομίες. ...


Η παρούσα αποτελεί ταυτόχρονα, αντι-μήνυση σε αυτούς, που κατέθεσαν αναφορά ή μήνυση κατά Βαρουφάκη, για ψευδή καταμήνυση, και αποτελεί για αυτούς στην ουσία προπαρασκευαστική πράξη, συνέργεια και συμπόρευση σε εθνική προδοσία, ως ψευδή καταμήνυση, διότι κατά την γνώμη μας, η σχεδίαση ειδικών σχεδίων αντιμετώπισης της κρίσης σε μια ασταθή κοινωνία η οποία απειλείται από GREXIT, είναι υποχρέωση του Υπουργού και δεύτερον αφού αυτά δεν έγιναν πράξη, δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα. Να διαβιβαστεί στην Βουλή,
Να ερευνηθεί, αν στην θέση 417 της λίστας Λαγκάρντ, υπάρχει το όνομα Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Σχετικό 1, 54 σελ. Γιατί δεν εισπράτονται τα πρόστιμα που επιβάλλει το δημόσιο σε μεγαλο-οφειλέτες, να ερευνηθεί.
Αν φορολογηθούν τα 800 δις, που είναι στο εξωτερικό δεν θα έχουμε ανάγκη να δανειστούμε τώρα, τα 82 δις από την Τρόικα και ΔΝΤ. Αυτό δεν αποτελεί εθνική προδοσία; Να ερευνηθεί.


Κύριε Εισαγγελέα,
‘Ο Μακρυγιάννης έλεγε ότι «από εμάς τους Έλληνες‚ όλα τα θερία τρώγουν, αλλά στο τέλος μένει πάντα κάποια μαγιά». Μπορεί να μείνει ένα 0,2% πραγματικών Ελλήνων; Τότε θα συνεχιστεί η πρόταση του δημοκρατικού Ελληνικού πολιτισμού. Έστω κι αν όλοι αλλοτριωθούν, έστω κι αν όλοι υποκύψουν. Μια μαγιά να σωθεί. Υπάρχει ελπίδα!…»

1. Με την παρούσα αιτούμαστε την ποινική δίωξη, όσων βγάλανε παράνομα χρήματα στο εξωτερικό, Ελβετία, Αγγλία, Κέιμαν Νησιά, Κύπρος κλπ… δεν δηλώνονται στην Εφορία, φοροδιαφεύγουν, δεν τα επιστρέφουν στην Ελλάδα.
2. Αιτούμαστε την ποινική δίωξη, όσων κρατικών υπαλλήλων εφοριακών, υπαλλήλων ΣΔΣΟΕ, εισαγγελέων, δικαστών, ανακριτών πρέσβεων υπουργών , τραπεζιτών υπαλλήλων πολιτικών κομμάτων κλπ…, δεν φρόντισαν να μην φύγουν τα χρήματα, να μην ξανα-επιστραφούν στην Ελλάδα, να μην διωχτούν ποινικά οι κάτοχοί τους, όπως δεν διώχτηκαν οι αναγραφόμενοι στην περίφημη «λίστα Λαγκάρντ» και δια της παρούσης αιτούμαστε την ποινική δίωξη όσων είναι στην «λίστα Λαγκάρντ», στην «λίστα ΣΔΟΕ», Λίστα Νικολούλη, (όπου φέρονται να είναι και άτομα του αθλητισμού), ή σε παρόμοιες λίστες.
3. Αιτούμαστε την ποινική δίωξη των ΜΜΕ που διασύρουν την Ελλάδα και δημιουργούν προβλήματα στην Εθνική οικονομία. Να συλληφθεί ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης για ενέργειες κατά της Εθνικής οικονομίας και για εθνική προδοσία. Να συλληφθούν οι υπεύθυνοι των δημοσκοπικών εταιρειών για απάτη κατά των Ελλήνων πολιτών σχτικά με τις δήθεν προβλέψεις για το δημοψήφισμα, με ενδεχόμενο δόλο ή ανικανότητα και να ανακληθούν οι άδεις λειτουργίας των δημοσκοπικών εταιριών.
4. Σε μια χρονική περίοδο, όπου η Ελλάδα βυθίζεται σε μια μεγάλη οικονομική –κρίση, μια μερίδα πολιτών φέρεται να έχει (-ουν) αμύθητα χρήματα στο εξωτερικό σε «φορολογικούς παραδείσους», δηλ. Ελβετία, Λουξεμβούργο, Κάιμαν νησιά, Λιχτενστάιν, Αγγλία κλπ...
5. Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες δίωξης, να συλλάβουν του Διοικητές των τραπεζών, τους υπεύθυνους των γραφείων ενημέρωσης και δολοφονίας – αυτοκτονίας, πολιτών, 7.000 πολιτών, στο όνομα του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και να σταματήσουν την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την ισονομία και ισοπολιτεία, από τους «νέο-φεουδάρχες τραπεζο-δικτάτορες»!
6. Γιατί δεν εισπράττονται οι φόροι, οι ασφαλιστικές εισφορές μεγάλου ύψους και τα πρόστιμα από συγκεκριμένους μεγαλο-οφειλέτες που βάζει π.χ. το Δασαρχείο, η Αστυνομία, οι κρατικοί υπάλληλοι κλπ.. και γιατί δεν δημεύονται οι περιουσίες τους, να ερευνηθεί και να αποδοθούν ευθύνες.
7. Να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να παγώσουν τις ενέργειες πώλησης της Ελλάδας από το ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και την μετατροπή του σε ταμείο δημόσιας περιουσίας το οποίο θα διοικεί ο νέος βασιλεύς Όθων, που λέγεται Σόιμπλε, αλλά επειδή βαριέται να έρθει τώρα στην Ελλάδα ‘ όπως ο Λεοπόλδος της Αυστρίας θα το διοικεί απευθείας από το Λιχτενστάιν, με δικούς του υπαλλήλους, οπότε δεν χρειάζεται πλέον τους ‘εσωτερικούς συνεργάτες, που είχε χρησιμοποιήσει η Γερμανία στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Δεν χρειάζονται και τους γνωστούς ‘ρουφιάνους‘ και θα διοικούν απευθείας, γιατί τους το επιτρέπει και η τεχνολογία! Άρα και εσύ ‘ρουφιάνε‘, δεν θα έχεις δουλειά στην νέα Γερμανική Τραπεζοδικτατορία, και εσύ οσφυοκάμπτη πολιτικέ, και εσύ δοσίλογε κρατικέ υπάλληλε. Ο Γερμανοί θα σας οδηγήσουν σε υποχρεωτική ανεργία με το αιτιολογικό, αφού πρόδωσες την πατρίδα σου, εκ χαρακτήρος θα προδώσεις και τους ίδιους τους Γερμανούς!
8. Να αναγνωριστεί η τέλεση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στην Ελλάδα, η τέλεση γενοκτονίας, από αυτούς που μας οδήγησαν στην κρίση, από τις τράπεζες και από αυτούς που έχουν παράνομα τα χρήματα στο εξωτερικό. Να συλληφθεί η κ. Μέρκελ ο κ. Τόμσεν και τα μέλη της τρόικα, για τέλεση εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στην Ελλάδα, για γενοκτονία των Ελλήνων και παράνομη κατοχή της Ελλάδας. Να συλληφθεί ο κ. Προβόπουλος και οι δέκα τραπεζίτες.
9. Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει τις αποκαλύψεις της κ. Λαγκάρντ, για απειλές στο πρόσωπό της και να πράξει τα νόμιμα. Παρακαλείται ο κ. Εισαγγελέας να ερευνήσει όλα τα ονόματα που είναι στην Λίστα Λαγκάρντ, άσχετα αν μέχρι σήμερα η λίστα αυτή έχει ή δεν έχει αξιοποιηθεί. Να ερευνηθούν οι ενέργειες για Εθνική προδοσία ή ενέργειες από υψηλά ισταμένους, για προπαρασκευαστικές ενέργειες προδοσίας.
Ποιον περιμένουν, οι Ελληνικές Αρχές «να τους δώσει εντολή», να ερευνήσουν τα άτομα που είναι μέσα στην λίστα Λαγκάρντ, στην Λίστα ΣΔΟΕ, στην Λίστα Νικολούλη, στην λίστα καταθετών εξωτερικού κλπ…, όταν η έρευνα είναι αυτεπάγγελτη υποχρέωση των εισαγγελέων, ανακριτών και των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ? Υπάρχει η άποψη, ότι η μη έρευνα των ανωτέρω ατόμων συνιστά αδίκημα, για τους μη ερευνώντες! Το «αστείο», ότι η Λίστα Λαγκαρντ δεν είναι αξιοποιήσιμη ή «δεν είναι προϊόν νομιμότητας», μόνο γέλωτα φέρει, διότι οι «υπηρεσίες του κράτους», οφείλουν να ερευνήσουν τα πάντα ακόμα και ανώνυμη καταγγελία, ειδάλλως υπόκεινται σε ποινικό και πειθαρχικό έλεγχο για παράβαση καθήκοντος, όπως λέγεται..
Αιτούμαστε ο Αρμόδιος Πρόεδρος Αρείου Πάγου, ο Αρμόδιος Εισαγγελέας, ο Αρμόδιος Ανακριτής οι αρμόδιοι του οικονομικού εγκλήματος, να απευθύνουν αίτημα στις Ελβετικές Αρχές, για την αποκάλυψη των καταθετών και να πράξουν τα νόμιμα. Τυχόν μη ενέργειες έστω και μέσω των πρεσβειών αποτελεί παράβαση καθήκοντος κατά τον ποινικό κώδικα. Απαντήσεις του τύπου ‘δεν θα μας τα δώσουν κλπ… είναι παράνομες όπως λέγεται. Να αποσταλούν αιτήματα και ας μην απαντήσουν οι Ελβετικές κλπ… αρχές. Πρέπει να υπάρχουν τα αιτήματα για το μέλλον.
Να ερευνηθούν όλα τα πολιτικά γραφεία των πρώην κυβερνόντων κομμάτων, αν συντέλεσαν με τις ‘παρεμβάσεις τους‘ στην δημιουργία στρατού υπαλλήλων που τους έβαζαν στο Δημόσιο, χωρίς τα απαραίτητα προσόντα, και οι υπάλληλοι αυτοί στην συνέχεια, εκτός από την ψήφο τους έδιναν και χρήματα παράνομα σε αυτά τα πολιτικά γραφεία. Επομένως έχουμε παράνομο και ανήθικό πλουτισμό συνεργατών πολιτικών γραφείων που παρεμβαίνουν σε διορισμούς δημοσίων υπαλλήλων, σε μεταθέσεις, αποσπάσεις σε κρίσεις καθηγητών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, σε κρίσεις Διευθυντών, Προϊσταμένων Α-θμιας και Β-θμιας εκπ-σης και εν γένει στην λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης δημιουργώντας ένα κράτος που στηρίζεται σε άτομα με μέτρια ή ανεπαρκή ή ανύπαρκτα ή ανίκανα προσόντα σε όλες τις βαθμίδες της Διοίκησης, είτε αυτό λέγεται εκπαίδευση είτε στρατός είτε αστυνομία είτε δικαιοσύνη είτε Δήμοι κλπ… Ουσιαστικά υπάρχει μια «δικτατορία των κατωτέρων και ανικάνων», που διοικούν τους ανώτερους, σε όλη την επικράτεια. Αυτή η επικράτηση των ανικάνων δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα διοίκησης και λειτουργιάς όλου του κράτους, πράγμα που επωφελούνται οι ξένες δυνάμεις.
Να ερευνηθεί τι εννοούσε ο κ. Ρακιντζής που φέρεται να δήλωσε ότι έβρισκε εμπόδια στους ελέγχους του και από ποιους. Να ερευνηθεί αν στο ΣΕΔΔ, γίνονται σοβαρές έρευνες ή καλύπτουν παρανομίες….
Η παρούσα αποτελεί ταυτόχρονα αντι-μήνυση σε αυτούς που κατέθεσαν αναφορά ή μήνυση κατά Βαρουφάκη για ψευδή καταμήνυση, προπαρασκευαστική πράξη συνέργεια και συμπόρευση σε εθνική προδοσία, ως ψευδή καταμήνυση, διότι κατά την γνώμη μας η σχεδίαση ειδικών σχεδίων αντιμετώπισης της κρίσης σε μια ασταθή κοινωνία είναι υποχρέωση του Υπουργού και δεύτερον αφού αυτά δεν έγιναν πράξη, δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα. Να διαβιβαστεί στην Βουλή.
Αν φορολογηθούν τα 800 δις που είναι στο εξωτερικό δεν θα έχουμε ανάγκη να δανειστούμε τα 82 δις από την Τρόικα και ΔΝΤ. Αυτό δεν αποτελεί εθνική προδοσία?
Γιατί δεν εισπράτονται τα πρόστιμα που επιβάλλει το δημόσιο σε μεγαλο-οφειλέτες .
Ντέλια Βελκουλέσκου: Η «Ρουμάνα» του ΔΝΤ που «βασάνισε» τους Κύπριους έρχεται στην Ελλάδα… Να συλληφθεί μόλις έρθει στην Ελλάδα για καταστροφή της οικονομίας μαζί με τους εγκάθετους στα υπουργεία, για σκόπιμη γενοκτονία και πράξεις αντεθνικές κατά της Ελλάδας.
Η άρνηση ελέγχου καταγγελίας ή αναφοράς αποτελεί ποινικό και πειθαρχικό αδίκημα για όσους δεν ενεργούν τα πλαίσια του Νόμου. Επειδή μερικοί στην προανάκριση‘ όπως λέγεται, κάνουν τον ‘πονηρό υπηρέτη των Γερμανών ή των τραπεζιτών ή των πολιτικών γραφείων‘, παρακαλούμε η ανάκριση να πάει σε ειδικό Ανακριτή, με Ελληνικά αισθήματα.
Η παρούσα αποτελεί μήνυση έγκληση και πολιτική αγωγή 45 ευρώ κατά παντός. Αιτούμαστε Προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος.
Μάρτυρες
Γεώργιος Ρόζος Ραγκαβή 98 Γκύζη
Θεοδώρου Λάζαρος, δανειολήπτης Αρτέμιδας 48 Π. Φάληρο.6938149457
Παπαδάτου Χαριτίνη, Κεδρηνού 41 Αθήνα
Βαλαβάνη Νάντια, Βουλευτής.
Λαφαζάνη Παναγιώτης Βουλευτής.
Και άλλοι που θα δηλωθούν στην ανάκριση.
Η παρούσα υπέχει θέση μήνυσης έγκλησης και πολιτικής Αγωγής 45 ευρώ κατά παντός.

Αθήνα, 30-7-2015
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
Πρόεδρος «Ελληνοδιεθνής»
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη ΤΚ 15121 Αθήνα
www.koutsoukos-anastasios.gr
τηλ., 6980203968
Κατατέθηκε στην Εισαγγελία κατά της διαφθοράς με αρ. πρωτ.1095/30-7-2015 και στην Πρόεδρο Αρείου Πάγου με αρ. πρωτ. 1415/29-7-2015.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.