Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΟΔΟΥ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αποδείχθηκαν ολίγιστοι, αμετροεπείς ... προσθέστε μόνοι σας “κοσμητικά επίθετα” ... δεν έχει αξία να τα αραδιάζουμε.
Το κύριο είναι ότι το διευθυντήριο της Ε.Ε., με τους Γερμανούς πρώτους, έχει αποφασίσει σχέδιο για να μας θέσει στο περιθώριο και εκτός Ευρώ με ειδικό καθεστώς ή έστω με παράλληλο νόμισμα, αφού δεν πληρούσαμε και δεν πληρούμε τις προϋποθέσεις εισόδου και παραμονής στο νόμισμα.
Η πιθανότητα να γίνει αυτό είναι πάνω από 80%. Θα μας δώσουν και μία βοήθεια για να αντιμετωπιστεί η “ανθρωπιστική κρίση” και θα μας θέσουν στο περιθώριο.
Η κυβέρνηση λοιπόν όχι μόνο είναι έκθετη στον λαό και πολιτικά και ποινικά, αλλά και ουσιαστικά από την Κυριακή δεν θα υπάρχει.
Αυτό που πρέπει να κάνει ΤΩΡΑ, η ολίγιστη κυβέρνηση, είναι να αποσύρει την ψηφοφορία από την Βουλή, για να μην διαλυθεί άμεσα και μείνει ο τόπος χωρίς κυβέρνηση, καθώς η χώρα θα διαλύεται.
Να περιμένει πρώτα από όλα το “όχι” από τους ξένους.
Να πάει να τους ακούσει, να αποσύρει την πρόταση (την τελευταία στιγμή) και να ζητήσει την ανθρωπιστική βοήθεια (όχι δανεικά) που έταξε ο Σόιμπλε (80δις) προκειμένου να προχωρήσει σε παράλληλο νόμισμα (την δική μας πρόταση για αυτό και καμία άλλη από τις αθλιότητες που...
κυκλοφορούν), παράλληλα με ευρωπαϊκή κάλυψη για τα δάνεια για να μην έχουμε χρεοκοπία.
Μετά να οργανώσει ταχύτατα την χώρα, εκδίδοντας χρεωστικές κάρτες με Εθνική Ανταλλακτική Μονάδα ισόποσου 1.000 Ευρώ και να τις στείλει στους πολίτες.
Να προσλάβει στρατηγικούς συμβούλους με εμπειρία, από χώρες που είχαν το ίδιο φαινόμενο (σ.σ. ουσιαστικής χρεοκοπίας) και να μας καλέσει επιτέλους να βοηθήσουμε την άγνοια και την έλλειψη σοβαρών προτάσεων που την χαρακτηρίζει.
 Αυτά ... (τα κοσμητικά επίθετα παραλείπονται ...)


ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ !!!
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 



Σχετικά κείμενα και αναφορές του ιδίου 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.