Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Πάτρα: Η στιγμή της επίθεσης στα γραφεία των ΑΝΕΛ - Υποψήφιος βουλευτής τους, άλλαξε την ταμπέλα της εισόδου (Φωτό)!

Αλλαξε την πινακίδα των ΑΝΕΛ ο υποψήφιος βουλευτής τους Γιάγκος Ραυτόπουλος αργά χθε..
ς το βράδυ. Όπως βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία, ενώ συνεδρίαζε το συντονιστικό όργανο του κόμματος με αφορμή την ψήφιση του μνημονίου, παρενέβη με μαρκαδόρο και μετέτρεψε το "Ανεξάρτητοι" σε "Εξαρτημένοι".

Επίσης έγραψε "Δεν ξεχνώ" με την ημερομηνία ψήφισης του νομοσχεδίου για τα μέτρα. Στο facebook ανέφερε: ''Χωρίς λόγια....σήμερα στα γραφεία των ΑΝΕΛ στην Πάτρα....και ενώ συνεδρίαζε το συντονιστικό όργανο.... Γιάγκος Ραυτόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής Αχαϊας".

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος κατάφερε να γίνει το επίκεντρο της προσοχής, προσφέροντας μία ...
διαφορετική νότα μέσω των σποτ, τα οποία δημιούργησε για να προωθήσει την υποψηφιότητά του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Αχαΐα. Με σλόγκαν όπως "Θέλεις μάνγκο; Θέλεις γιατρό για το λουμπάγκο;... Θέλω Γιάγκο" κατάφερε να γίνει διάσημος μέσω διαδικτύου μέσα σε ελάχιστες ώρες.


Ο πολιτευτής είναι επίσης γνωστός για την ταινία που σκηνοθέτησε και συμμετείχε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με τίτλο: "Γιαγκόναν: Οι σκοτεινές μέρες του χαμού". H ταινία αναφέρεται σ’ έναν φανταστικό κόσμο που κυβερνάται από τον πανίσχυρο μάγο Όλκαρ, και την εκστρατεία μιας συντροφιάς, με αρχηγό τον Γιαγκόναν, για την απόκτηση ενός μυθικού σπαθιού, του μόνου που μπορεί να τον πλήξει. Ο Όλκαρ, όμως, δε θα μείνει άπραγος μπροστά τους...

Η πρώτη Ελληνική επική ταινία Φαντασίας ελεύθερα στο youtube .
Γυρισμένη σε 7 Χώρες (συμπεριλαμβανομένου και του Σινικού τείχους)
για 4 συνεχόμενα χρόνια , συμμετείχαν πάνω απο 500 φοιτητές και μαθητές
Οι συντελεστές συνελλήφθησαν επανηλλημένα είτε για οπλοφορία απο τα σπαθιά και τα τσεκούρια της ταινίας είτε επειδή σε χωριό τους πέρασαν για Σατανιστές λόγω κουστουμιών και μακιγιάζ.

Η ταινία απέσπασε βραβεία απο κοινό και κριτικούς στο 48ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και ειναι αφιερωμένη στο Γιώργο Ναίδα, όπου και παίζει το τελευταίο του ρόλο ως γίγαντας Σάλμορ!

Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/HeroPaides
Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.