Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

«Σάλεψε η κυρά Τασία» …Ο Στρατός θα σιτίζει λέει τους Λαθρομετανάστες!

Είπαμε να είμαστε αριστεροί στην ιδεολογία ,είπαμε να μην μας κόφτει για πολύ ,αλλά το να δηλώνει μια Υπουργός της Αριστερής Κυβέρνησης του Σύριζα οτι ο Στρατός να σιτίζει τους Λαθρομετανάστες παραπάει !
Αλήθεια εκείνος ο Σταυροφόρος του Παναγίου Τάφου τι λέει συμφωνεί με τις δηλώσεις της Κυρά Τασίας ; Και αν ναι αφού ο Στρατός μας μπορεί να σιτίζει λαθρομετανάστες γιατί δεν σιτίζει τους απόρους και φτωχούς  Συμπατριώτες μας ;
Πλέον από τα μισθωμένα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα περνάμε στους καταυλισμούς των 2.000 λαθρομεταναστών  έκαστος, καθώς η κατάσταση τείνει να βγει εκτός ορίων.
Η κυρία Χριστοδουλοπούλου  σύμφωνα με το protothema.gr αποκαλύπτει επίσης ότι από τον Αύγουστο θα φτάσουν τα χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ενωση για τη σίτιση των προσφύγων, ενώ μέχρι τότε θα τους σιτίζει ο Στρατός.
Οσον αφορά δε το πλήγμα στον τουρισμό από την εικόνα των πεινασμένων και εξαθλιωμένων μεταναστών στα νησιά μας, έδωσε μια «προχωρημένη» απάντηση:

«Ο τουρίστας γνωρίζει πού έρχεται. Εξάλλου οι τουρίστες πάνε όπου υπάρχουν παραξενιές. Πάνε στην Ινδία όπου πεθαίνουν τα παιδιά στον δρόμο, δεν έχω δει να έχει ανακοπεί το τουριστικό ρεύμα. 
Πάνε στην Αίγυπτο όπου κοιμούνται οι άνθρωποι στα νεκροταφεία. Γιατί δηλαδή, τι θα κάνει ο Σύρος σε αυτόν που πάει για μπάνιο;». Τέλος, τόνισε πως τη Δευτέρα θα μεταβεί στη σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τη διαχείριση του ζητήματος των προσφύγων στην Ελλάδα.
Ο Ντίρλα -Ντα-Ντιρλά -Ντα!…Μας τα έλεγαν αλλά δεν τα πιστεύαμε !
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.