Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Πιο κοντά σε ΜΗ συμφωνία (διαρκής ενημέρωση) - «Αυτό είναι πραξικό- πημα» – Όλος ο πλανήτης στο πλευρό της Ελλάδας – «Πανικός» στο twitter


Για πρώτη φορά στην ιστορία οι πολίτες όλου του κόσμου μπορούν να εκφράσουν την άποψή τους για την ιστορία, τη στιγμή που εξελίσσεται.
Οι χρήστες του twitter διαμαρτύρονται με ένταση στις γερμανικές απαιτήσεις και το hashtag, #ThisIsACoup (αυτό είναι πραξικόπημα) στο οποίο οι πολίτες διαμαρτύρονται για τη στάση της Γερμανίας, μέσα σε λίγες ώρες έχει ήδη αγγίξει τα 100.000 tweet.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Hugo Dixon, έγραψε ότι η «τεράστια δημοτικότητα του  #ThisIsACoup υποδηλώνει ότι η Γερμανία και η ευρωζώνη αντιμετωπίζουν το ρίσκο να ...
ηττηθούν παταγωδώς στο παιχνίδι των ευθυνών».
3.34 : Με γραμμή που απομακρύνει την πιθανότητα για επίτευξη συμφωνίας, ξεκίνησαν προ ολίγου οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής, μετά τη δεύτερη διακοπή που έγινε προκειμένου να συνεδριάσει  εκ νέου η τετραμερής Τσίπρα-Μέρκελ- Ολάντ -Τούσκ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του  altsantiri.gr, κατά τη διάρκεια της τετραμερούς, οι δύο πλευρές δεν βρήκαν το κοινό έδαφος που απαιτείται, προκειμένου να υπάρξει οριστική λύση. Με αυτό το πρόσημο ξεκίνησαν οι εργασίες της Συνόδου, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να βρεθεί ένας συμβιβασμός, την ύστατη ώρα.
Ο  Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει συνάντηση, με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν, χωρίς τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται. - Κατερίνα Ακριβοπούλου


========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.