Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ολονύχτιο θρίλερ με τη συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής - VIDEO

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη συνάντηση Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ και Τουσκ κατά τη διάρκεια της δεύτερης διακοπής της Συνόδου

Σε εξέλιξη είναι από τις 03:00 (ώρα Ελλάδας) ξανά η συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής που διακόπη δύο φορές για ισάριθμες διαβουλεύσεις και επέφερε δύο συναντήσεις του Τσίπρα με Μέρκελ, Ολάντ και Τουσκ.

Νωρίτερα, όπως δήλωσε ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί οι υπουργοί Οικονομίας της Ευρωζώνης θα πρέπει να καταλήξουν σε συγκεκριμένες αποφάσεις για την Ελλάδα, τις οποίες στη συνέχεια θα κληθούν να επικυρώσουν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων.

Οι σημερινές σύνοδοι δεν αναμένεται να είναι, ωστόσο,οι τελευταίες για το ελληνικό ζήτημα, αφού αύριο θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του συμβουλίου της ζώνης του ευρώ, στις Βρυξέλλες.

Ταυτοχρόνως, είναι εξαιρετικά πιθανό να πραγματοποιηθεί νέα υπουργική σύνοδος την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη, η οποία λαμβάνοντας υπόψη τις πρώτες ...
νομοθετικές αποφάσεις της Βουλής των Ελλήνων, που ως τότε μάλλον θα έχουν μεσολαβήσει, θα ανάψει το πράσινο φως τόσο για την οικονομική συνδρομή προς την Ελλαδα τις ερχόμενες εβδομάδες, όσο και για το νέο τριετές προγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας.


http://europa.eu/!xJ97xU

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.