Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Analyst.gr: "Τα καλύτερα & δημοφιλέστερα" [Ανάλυση: Πολιτική μαστροπεία - Το δόγμα του χάους (Ι) - Η χρηματοπιστωτική βόμβα - Περιμένοντας το κραχ - Γη και ύδωρ - Το Καρτέλ, το δολάριο και ο στρατός

Ανάλυση: Πολιτική μαστροπεία

Η Γερμανία εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της Ελλάδας, καθώς επίσης των υπολοίπων «εταίρων» της - με στόχο την κατάκτηση τους με οικονομικά όπλα, μέσω της εμπειρίας από τη μετατροπή της πατρίδας μας σε προτεκτοράτο της, εκδιώκοντας τις Η.Π.Α. ...

ΕΙΚΟΝΑ---Γερμανία-Εξ.

Πολιτική μαστροπεία

Η Γερμανία εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της Ελλάδας, καθώς επίσης των υπολοίπων «εταίρων» της - με στόχο την κατάκτηση τους με οικονομικά όπλα, μέσω της εμπειρίας από τη μετατροπή της πατρίδας μας σε προτεκτοράτο της, εκδιώκοντας τις Η.Π.Α.
ΕΙΚΟΝΑ---Γερμανία,-λιτότητα,-χρέος-Εξ.

Το δόγμα του χάους (Ι)

Η Γερμανία έχει επιβάλλει με αφορμή την Ελλάδα την πολιτική λιτότητας, η οποία υπόσχεται ελάχιστη επιτυχία, μεγάλο ρίσκο και σίγουρη οδύνη - έχοντας οδηγήσει τον πλανήτη στην καταστροφική ύφεση του 1930 και στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
---

Άρθρα & Απόψεις:

ΕΙΚΟΝΑ - αγορές, βόμβα,
ελίτ Εξ.

Η χρηματοπιστωτική βόμβα

Η εγκληματική συμμορία των μεγάλων κεντρικών τραπεζών έχει διαστρεβλώσει σε τόσο μεγάλο βαθμό τις αγορές, ώστε να είναι αδύνατη πλέον η αποφυγή της κατάρρευσης - ενώ η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει από την Κίνα.
ΕΙΚΟΝΑ - Κίνα, κραχ Εξ.

Περιμένοντας το κραχ

Καμία περιοχή του πλανήτη δεν έχει σταθεροποιηθεί μετά τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 - οπότε οι συναλλαγματικές, ενεργειακές και λοιπές οικονομικές αναταράξεις, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της επόμενης χρονικής περιόδου.
ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα,-Γερμανία-ΕΞ.

Γη και ύδωρ

Εύλογα η Ελλάδα είναι το αγαπημένο παιδί της Γερμανίας, ενώ πολύ λογικά ο σημερινός πρωθυπουργός επαινείται από τον κ. Σόιμπλε - ειδικά μετά τη «μεταφορά» της δημόσιας περιουσίας συμπεριλαμβανομένων των ενεργειακών αποθεμάτων και των τραπεζών.
ΕΙΚΟΝΑ---Σ-Εξ.

Η πτώση της Σαουδικής Αραβίας

Η Ρωσία είναι μεν αντιμέτωπη με μία τέλεια καταιγίδα, λόγω της κατάρρευσης των τιμών της ενέργειας και των πρώτων υλών, σε συνδυασμό με τις δυτικές κυρώσεις, αλλά η ηγέτιδα του OPEC κινδυνεύει από τον εφιάλτη της χρεοκοπίας.
ΕΙΚΟΝΑ---ΗΠΑ-Εξ.

Το Καρτέλ, το δολάριο και ο στρατός

Εάν συνενώσουν πολλές χώρες τις δυνάμεις τους, όπως η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν, αρνούμενες να πληρώνουν πλέον φόρο προστασίας και υποτέλειας, τότε η αυτοκρατορία θα καταρρεύσει - μαζί με τη στρατιωτική της πτέρυγα.
Διαβάστε το άρθρο

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.