Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Άκουσε Λαφαζάνη και Λάκισε: Εκνευρίστηκε και αποχώρησε από τηλεοπτικό στούντιο ο Γ. Βαρεμένος ακούγοντας δήλωση του Π. Λαφαζάνη (Βίντεο)


Μας εντυπωσίασε η ενέργεια του συνήθως ήρεμου και πράου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ , Γ. Βαρεμένου, να εκνευριστεί και να αποχωρήσει από το πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, όταν ρεπόρτερ του καναλιού διάβασε δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, με την οποία σχολίαζε το 3ο Μνημόνιο που φέρνει για ψήφιση η κυβέρνηση. 

(Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Καθημερινή» δημοσιεύεται το προσχέδιο του νέου μνημονίου, το οποίο περιλαμβάνει ένα «βαρύ» πακέτο προαπαιτουμένων που θα πρέπει να ψηφιστούν άμεσα -πιθανότατα την Πέμπτη- και ένα δεύτερο -εξίσου σκληρό- πακέτο μέτρων που θα πρέπει να υιοθετηθεί από τον Οκτώβριο και μετά).
Στην δήλωση του επικεφαλής της «Αριστερής Πλατφόρμας» που αναφέραμε τονίζονται μεταξύ άλλων: «Το νέο Μνημόνιο που  n κυβέρνηση φέρνει άρον άρον για ψήφιση στην Ολομέλεια μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, παραβιάζοντας τον κανονισμό της βουλής (σ.σ εδώ αναμένουμε να δούμε την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου) και το Σύνταγμα θα επιφέρει νέες δυσβάσταχτες και οδυνηρότερες συνέπειες σε μια οικονομία που βρίσκεται σε κατάρρευση και σε μια κοινωνία που έχει εξουθενωθεί, ενώ μεγάλα τμήματά της φυτοζωούν μέσα  στην εξαθλίωση, την ανεργία  την φτώχια και την απελπισία».
Συνεχίζοντας ο Π. Λαφαζάνης υπογραμμίζει στην δήλωση του:

«Η κυβέρνηση αντί να συγκρουστεί με τις εκβιαστικές επιλογές των κυρίαρχων κέντρων της Ε.Ε., τα εγχώρια στηρίγματά τους και μαζί τους Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα  για ένα νέο μνημόνιο το οποίο ψηφίζουν και εκλιπαρούσαν την υπογραφή του, επέλεξε δυστυχώς την ρήξη με τις προγραμματικές δεσμεύσεις της».

Στο άκουσμα των δηλώσεων του Π. Λαφαζάνη, ο Γ. Βαρεμένος φανερά εκνευρισμένος, αποχώρισε από το τηλεοπτικό στούντιο, αποφεύγοντας να κάνει τον παραμικρό σχολιασμό για τα λεγόμενα του επικεφαλής της «Α.Π».


Από ΒΑΘΥ
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.