Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ραχήλ Μακρή: ¨Οι υπουργοί είναι αχυράνθρωποι των αποικιοκρατών" (Βίντεο)

Εντυπωσιακό να ακούς τέτοιες εκφράσεις από μια βουλευτή με προέλευση από τους ΑΝΕΛ και σήμερα συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτές που ακούσαμε σήμερα από την Ραχήλ Μακρή.

Δεν είναι απλώς ότι απαξίωσε εντελώς την λειτουργία του αστικού κοινοβουλίου (φιάσκο και τσίρκο την χαρακτήρισε), και του πολιτικού προσωπικού  (οι υπουργοί «είναι, πλέον, διακοσμητικά στοιχεία. Δεν έχει καμία αξία να είσαι πλέον υπουργός. Είναι απλά αχυράνθρωποι των αποικιοκρατών και τίποτα παραπάνω» δήλωσε), αλλά δεν δίστασε, επίσης, να χαρακτηρίσει το μνημόνιο που ψηφίστηκε σήμερα «αποικιοκρατική σύμβαση».

Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει την λαϊκή νομιμοποίηση για να κυβερνά την χώρα, μας είπε, αιτιολογώντας την άποψη της λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει το προεκλογικό του πρόγραμμα με το οποίο κέρδισε τις εκλογές κουρελόχαρτο.
Να προσθέσουμε ότι πρόσφατα η Ραχήλ Μακρή έχει δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό:  «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφια με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα στοιχιζόμουν δίπλα στον Λαφαζάνη»,

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.