Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Οι πρακτικές Πανούση στις Σκουριές που ξεπέρασαν ακόμα και τους Δένδια – Κικίλια (βίντεο & φωτό)

Του Άγγελου Προβολισιάνου
Αρκετές προεκλογικές «σημαίες» του ΣΥΡΙΖΑ τείνουν να υποσταλούν (ασφαλιστικό, εργασιακά, προσφυγικό, στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών), αλλά αυτή που διά στόματος Τσίπρα αποτελεί και με τη βούλα παρελθόν, δεν είναι άλλη από τις Σκουριές.
Στη συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγες μέρες ο πρωθυπουργός στο «Κόκκινο 105,5» έκανε λόγο για 5.000 εργαζόμενους, ξεπερνώντας και τον πρώην δήμαρχο στο Αριστοτέλη Χαλκιδικής και -κατά κοινή ομολογία- άνθρωπο της Eldorado Gold, Χρήστο Πάχτα, ο οποίος διατυμπάνιζε πως υπάρχουν 4.000 θέσεις εργασίας, τη στιγμή που τα επίσημα στοιχεία της «Ελληνικός Χρυσός» αποσαφηνίζουν πως ο ακριβής αριθμός εργαζομένων στις Σκουριές είναι 1.966.
Τα χθεσινά επεισόδια ευθυγραμμίζονται πλήρως με όσα έχουν προηγηθεί κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στις Σκουριές επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με αποκορύφωμα όσα είχαν λάβει χώρα στις 5 Απριλίου.
Συγκεκριμένα, στη συγκέντρωση της Δευτέρας η Αστυνομία ξεκαθάρισε στους διαδηλωτές πως θα πρέπει να διαλύσει την κινητοποίηση, συλλαμβάνοντας όσους θα αντιστεκόντουσαν, αφού υπήρχε ο φόβος της αντισυγκέντρωσης από τους μεταλλωρύχους, κάτι που δεν έγινε ποτέ.
Η συνέχεια εδώ
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου