Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Α. Αλαβάνος: Να παραιτηθεί ο "προδότης" Τσίπρας και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Με βαρύτατες εκφράσεις εναντίον του Τσίπρα και της κυβέρνησης του εκφράστηκε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και επικεφαλής σήμερα της συλλογικότητας Σχέδιο Β’ Αλέκος Αλαβάνος.

«Εχουμε σήμερα μια προδοσία απ’ την πλευρά του κ. Τσίπρα και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ», τον ακούμε να μας λέει.
«Τέτοια αρνητική εξέλιξη, ούτε εγώ περίμενα και είναι ντροπή για την αριστερά» ήταν η δήλωση του που είχε προηγηθεί, εκτιμώντας ο ίδιος ότι «η γοητεία της εξουσίας έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί ένα νέο μνημόνιο».

«Αν είχε στοιχειώδη αξιοπρέπεια ο Τσίπρας θα έπρεπε να παρατηθεί αφού εφαρμόζει ένα πρόγραμμα» που δεν έχει σχέση με όσα είχε δεσμευτεί προεκλογικά. «Τσίπρας και Καμένος , σήμερα παίζουν τον ίδιο ρόλο με τους Σαμαρά και Βενιζέλο που πριν τις εκλογές τους κατάγγειλαν σαν προδότες και πουλημένους», υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα ο Α. Αλαβάνος.

Όπως όλα δείχνουν το Σχέδιο B' θα συστρατευτεί στην δημιουργία του νέου πολιτικού σχηματισμού που θα έχει σαν κορμό την «Αριστερή Πλατφόρμα»


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.