Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Κορωνάκης στην πρώτη γραμμή: ΔΕΝ Δεν έχει πάει στρατό, ΔΕΝ έχει πάρει πτυχίο, αλλά επελέγη να εκπροσωπεί τη χώρα στην διαπραγμάτευση!

Πολιτικό και ηθικό θέμα για το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θέτουν 23 βουλευτές
Για ποιον ή ποιους νόμιζες ότι ο Μπαλτάς και ο Χασάπης κατάργησαν τη διαγραφή των "αιωνίων φοιτητών" και επανέφεραν όλους τους διεγραμμένους; 
Υπάρχει καλύτερη πηγή κομματικών στελεχών της υποκατηγορίας "κομματόσκυλων";

Ερώτηση κατέθεσαν 23 βουλευτές της ΝΔ για το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη, επισημαίνοντας ότι ενώ δεν έχει υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και δεν έχει πάρει πτυχίο, εντούτοις επελέγη να εκπροσωπεί τη χώρα στην διαπραγμάτευση.

Σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη, προς τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς αναφέρουν ότι δεν είναι μόνον ο Κώστας Ήσυχος, ο οποίος δεν έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία «ως ομογενής τρίτης γενιάς», αλλά είναι και ο Τάσος Κορωνάκης, ο οποίος επιπλέον διανύει τον 22ο έτος των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στην Σχολή Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων.

Ζητούν να πληροφορηθούν, κατόπιν τούτων, αν ο κ. Κορωνάκης έχει κηρυχθεί ανυπότακτος και με ποια κριτήρια επελέγη ως μέλος της Πολιτικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης, αφού η συγκεκριμένη θέση «απαιτεί περγαμηνές επαγγελματισμού, επιστημονικών γνώσεων και εξειδικευμένης εμπειρίας κι όχι προσωπικών σχέσεων και κομματικών συσχετισμών».

Ακόμη ρωτούν αν έχει λάβει δύο εξάμηνες αναβολές για λόγους υγείας, με τη δεύτερη να έχει λήξει τον Νοέμβριο του 2005, αν έχει δηλώσει ψευδή διεύθυνση από το 2005 και μετά, προκειμένου η Αστυνομία να μην μπορεί να του επιδώσει το Φύλλο Κατάταξης, αν υπάρχει Δελτίο Κατάταξης για τον Στρατιώτη Αναστάσιο Κορωνάκη του Χαρίτωνα σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Ε.Σ. για την 8η Ιουλίου 2015, με την ΕΣΣΟ Δ 2015, αν κατετάγη και υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του ο εν λόγω στρατιώτης, όπως προβλέπεται, αν δε παρουσιάστηκε σε ποιο κέντρο υπηρετεί αυτή τη στιγμή και αν δεν έχει παρουσιαστεί, αν θεωρείται ανυπότακτος για δεύτερη φορά.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου