Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

kalami.net/USA: Γιατί ΔΕΝ θα γίνουν ''πρόωρες εκλογές'' Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Παρά τα χαζά που λέγονται και γράφονται στο ψευτοκράτος των Αθηνών, ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, δεν θα χάσει την μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάζεται γιά προβολή, δηλ. να μιλήσει στην γενική Συνέλευση του ΟΗΕ (τέλη Σεπτεμβρίου) στη Νέα Υόρκη, να φωτογραφηθεί με τον Ομπάμα και να συναντηθεί με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων.

Σύναξη άχρηστων, αποτυχημένων ψώνιων, γιά να θυμίζουν στην Ομογένεια ΗΠΑ ότι ''οι φελλοί πάντα επιπλέουν''
''Ανάσταση νεκρών''
Το ''Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο'' (ΗΑΝC), η υποτιθέμενη τριτοβάθμια Οργάνωση, μετά... 5μιση χρόνια(!!!) θα έχει Συνέδριο και εκλογές, 10 Οκτωβρίου 2015, στην δυτ. Φλόριδα (Κληαργουότερ). Και μιά πρωτοτυπία: Με ''απόφαση'' του... ''πανέξυπνου'' πρόεδρου, θα τιμηθεί- ονομαστεί ''πρεσβευτής του Ελληνισμού'' ένας... μακαρίτης πρόεδρος, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι ''πρεσβευτής'' στον άλλον κόσμο, δηλ. εκεί που ανήκει και η... Οργάνωση. (Δείτε την σχετική επιστολή-κάλεσμα του πρόεδρου). Το ''Κ'' θα αναφερθεί στην υπόθεση, όταν δοθεί στην δημοσιότητα το πρόγραμμα του  Συνέδριου, στο οποίο θα συμμετάσχουν πρόεδροι Ομοσπονδιών και παν-Ενώσεων, αλλά -το σημαντικότερο- και πολλοί (η μεγάλη πλειοψηφία) πρώην πρόεδροι, συνταξιούχοι, που έχουν και...δικαίωμα ψήφου!!!
Σημ.: Σύμφωνα με την τελευταία φορολογική δήλωση του HANC (2006, από τότε ΔΕΝ έκανε άλλη), θεωρείται... ''Ιδιωτικό 'Ιδρυμα''!!! Κατά συνέπεια, τα ''παραμύθια'' περί ''oμογενειακής Οργάνωσης'', είναι μόνο γιά αφελείς-ανόητους πρόεδρους-''ψωνάρες''. Εξυπακούεται ότι, αφού η υποτιθέμενη ''Οργάνωση'' δεν έκανε φορολογική δήλωση γιά 8 χρόνια (ως ''ιδιωτική'' ή μη), δεν διαθέτει και φοροαπαλλαγή (501c).

- Τα Ηνωμένα 'Εθνη (70η γεν. Συνέλευση, αρχίζει 15 Σεπτεμβρίου '15), ανυπομονούν να υποδεχτούν τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Ν. Κοτζιά και την μεγάλη συνοδεία του.


'Eνα ακόμα ελληνικό ''success story'': Ο ''αγώνας'' τώρα δικαιώνεται... Η Ελλάδα ''σκίζει μνημόνια''... Η Ελλάδα ''σκίζει'' γενικά
'Αθλος της κυβέρνησης: Από τα τρία ''μνημόνια'', κατάφερε
και πήρε το... μακρύτερο

Η ''ιστορική επιτυχία'' γιά την Ελλάδα και τον λαό της, επικυρώθηκε με παράσταση, στο θέατρο ''Βουλή των Ελλήνων'', 13-14 Αυγούστου και την ψήφο επίορκων ''μνημονιακών πολιτικών απατεώνων'' βουλευτών, δηλ. από τις επιλογές του ''σοφού λαού'', που χρεώνεται ακόμα 86+ δισ. ευρό, χωρίς ''να πάρει μία''.
Η συνεδρίαση της Βουλής (13 ίσαμε πρωί 14 Αυγ.) γιά το τρίτο, χειρότερο και ''μακρύτερο'' μνημόνιo, απόδειξε επίσης, ότι, η ''κοινοβουλευτική Δημοκρατία'' στο κράτος- ''μπουρδέλο'', έχει εξευτελιστεί, από τα ''σούργελα'' των άχρηστων, διαπλεκόμενων, διεφθαρμένων πολιτικών-κομματικών συμμοριών.
Οι μαραθώνιες συνεδριάσεις Επιτροπών και Ολομέλειας, η μη ενασχόληση των ομιλητών με το αντικείμενο των συνεδριάσεων, δηλ. το 3ο ''μνημόνιο'', η εμμονή τους στην παρελθοντολογία και στις φτηνές ''ατάκες'', απόδειξαν την ανικανότητα των 300 γραφικών, να κάνουν οτιδήποτε ορθό στην περίοδο της μεγάλης κρίσης.
Η νέα συμφωνία- ''μνημόνιο'' της εταίρας με τους εταίρους, έλαβε στην Βουλή 222 ψήφους υπέρ, 64 κατά, 11 βουλευτές δήλωσαν "παρών" και 3 απείχαν.
Σημ. 1: Δεν χρειάστηκε να κοπιάσουν, την τελευταία 5ετία, οι δανειστές, γιά να πάρουν παντελόνια και σώβρακα δουλοπρεπών ευθυνόφοβων Ελλήνων πολιτικών, που ο... ''σοφός λαός'' επιλέγει γιά να τον...εξαπατούν.
Σημ. 2: Κι ενώ οι φραπεδομακάκες στην χώρα της αφασίας κάνουν διακοπές, το εξευτελισμένο πολιτικό-μιντιακό σύστημα, ασχολείται με σαχλές ''δηλώσεις'' των γελοίων και ανίκανων πολιτικών, με τα του ΣΥΡΙΖΑ, πότε θα γίνουν πρόωρες εκλογές και με το πορνείο ''αυτόνομη Μύκονος''.



Ρεπουμπλικάνοι υποψήφιοι γιά προεδρία, Debate 6 Αυγ. '15: Πάλι με Ελλάδα ασχολήθηκαν
O υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστής Lindsey Graham στο ''debate'' (6 Αυγ.) των 7 που δεν προηγούνται στις δημοσκοπήσεις, αναφέρθηκε στην... Ελλάδα με την γνωστή φράση ''μην γίνουμε Ελλάδα''. Αφού έχουν την περίπτωση της χρεοκοπημένης αποικίας των ΗΠΑ, Πουέρτο Ρίκο, γιατί ασχολούνται με την Ελλάδα;;; Ο γερουσιαστής της Νότιας Καρολίνας, σε όλες τις τοποθετήσεις του, μας μπέρδεψε: Δεν καταλάβαμε αν είναι υποψήφιος γιά πρόεδρος των ΗΠΑ ή του... Ισραήλ.

''Δημόσιες σχέσεις'' Μπάϊντεν, που φαίνεται ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών

Τυπική ''σύσκεψη'' στον Λευκό Οίκο με ''παράγοντες της Ομογένειας'' (υποτίθεται, γιά ''βοήθεια στην Ελλάδα'')
 'Οπως είχε προβλέψει το ''ΚΑΛΑΜΙ'', η σύσκεψη στον Λευκό Οίκο (6 Αυγ. '15) γιά ''καφέ και κουβέντα'' με ''παράγοντες της Ομογένειας'' (τους ίδιους γιά 25 χρόνια, που εκπροσωπούν τον... εαυτόν τους) δήθεν γιά να ''βοηθηθεί η Ελλάδα'', ήταν γιά την...''φωτογραφία''. Στην ''σύσκεψη'', που δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα γιά ''βοήθεια'' στην Ελλάδα, παραυρέθηκε και ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάϊντεν, γεγονός που δείχνει ότι πιθανά να διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών, γιά την προεδρία, κόντρα στην Χίλαρυ Κλίντον.
Οι ΗΠΑ δεν είναι διατεθειμένες, ούτε μπορούν, να βοηθήσουν την Ελλάδα στα ζητήματα οικονομίας, ανθρωπιστικής κρίσης. Τυπικά ναι (με ανέξοδες δηλώσεις, ''συμβουλές'' και ''παρεμβάσεις''), αλλά ουσιαστικά, όχι. Εξυπακούεται ότι, η ''σύσκεψη'' θα παρουσιαστεί, γιά παραπλάνηση, δήθεν ως ''ουσιαστική'', γιά (δήθεν) ''βοήθεια στην Ελλάδα''. Η δε παρουσία σε αυτήν των γνωστών διαχρονικών ''μαϊντανών του χτες'' π. Καρλούτσου, Τσακόπουλου, Μανάτου, Σαρμπάνη, Δουκάκη, Γιαννούλια, Ζεμενίδη και λοιπών (που δεν έχουν σχέση κι επαφή με την Ομογένεια), πιστοποιεί την έλλειψη ουσίας και το γεγονός ότι έγινε γιά ''δημόσιες σχέσεις'', αφού πλησιάζουν... προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και ο αντιπρόεδρος Μπάϊντεν ''σκανδαλίζεται'' γιά να θέσει υποψηφιότητα (και ''οι παράγοντες της Ομογένειας'' θα του χρειαστούν γιά...χρήμα).
Σημ.: Πρόσφατα, οι ίδιοι οι ''παράγοντες της Ομογένειας'' και....''λομπίστες'' έλεγαν ότι ο Μπάϊντεν τους ''δούλευε'' στο ζήτημα της Κύπρου.
Τονίζουμε ότι, η σχεδόν διαλυμένη ''οργανωμένη Ομογένεια'' στις ΗΠΑ με τους ηλικιωμένους ίδιους ''προεδροπαράγοντες'', δεν έχει ηγεσία, γι' αυτό αυτοπροβάλλονται -τις τελευταίες ειδικά δύο δεκαετίες- διάφοροι επιτήδειοι ως δήθεν ''ηγέτες'', οι οποίοι ουσιαστικά κάνουν ''προσωπικές δημόσιες σχέσεις''. Οι Ομογενείς, γνωρίζοντας την πραγματική κατάσταση, τους γύρισαν την πλάτη και δεν ασχολούνται με τα ''ψώνια'' των ''πεθαμένων'' Οργανώσεων ή τον (κάθε) αρχιεπίσκοπο, που θέλει να δηλώνεται ως ''ηγέτης''. Αυτά τα χαζά, μόνο η Αθήνα τα αποδέχεται.


Μπορεί το σάπιο ψευτοκράτος της Αθήνας να υποτιμά και να έχει ''γραμμένο'' τον απόδημο Ελληνισμό γιά δεκαετίες, αλλά διαθέτει υφυπουργό Εξωτερικών ''αρμόδιο'' γι' αυτόν και Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού
Πληροφορηθήκαμε ότι ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, δηλώνεται ως ''αρμόδιος γιά τον απόδημο Ελληνισμό''. Επειδή ως συνδικαλιστής-κομματικός δεν έζησε ποτέ εκτός Ελλάδας, γιά να έχει -έστω- στοιχειώδη πραγματική γνώση περί απόδημου Ελληνισμού, καλό θα είναι να συνεχίσει την...''παράδοση'' προκατόχων, με πολυήμερα ταξίδια ανά την υφήλιο, μαζί με τον επικεφαλή της Γεν. Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού Μιχ. Κόκκινο. Φυσικά, γιά ''να ενημερωθούν γιά τα προβλήματα της Ομογένειας'', συνεχίζοντας την συνηθισμένη διαχρονική τακτική προηγούμενων. 'Οπως ανακοίνωσε ο νέος υφυπουργός, ένα από τα πρώτα ταξίδια του θα είναι στις ΗΠΑ. Γιά ''να ενημερωθεί γιά τα προβλήματα της Ομογένειας''. Παραδοσιακά, ο απόδημος Ελληνισμός προσφέρεται γιά συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, υπουργών, βουλευτών, κρατικών αξιωματούχων του ψευτοκράτους των Αθηνών, που ''βαφτίζονται'' ενημερωτικά. Μόνο που αυτή η πολυέξοδη ταξιδιωτική ''ενημέρωση'' με κρατικό χρήμα, κρατά 30 χρόνια, αλλά επειδή οι πολιτικοί Ελλάδας φαίνεται ότι είναι...''ντουβάρια'', αδυνατούν να μάθουν έστω τα βασικά. Φυσικά, τα προβλήματα ήταν και είναι τα ίδια, αλλά 2-3 φορές τον χρόνο, γιά 30 χρόνια, τα ταξίδια γίνονται, με την ίδια δικαιολογία.
Σημ. 1: Σε ότι αφορά τις χαζο-δηλώσεις περί Ομογένειας του ''Πάκη'', που υποδύεται τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην συνάντησή του με τον ''αρμόδιο υφυπουργό'' (5 Αυγ. '15), καλύτερα να μην κάνουμε σχόλια... Θυμίζουμε ότι οι σχέσεις της Ελλάδας με τον απόδημο Ελληνισμό, έπαθαν μεγάλη ζημιά με την κυβερνητική απάτη ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), την οποίαν και η τωρινή -άσχετη με απόδημο Ελληνισμό- κυβέρνηση θέλει να... ξαναστήσει!!! Η δε εισαγγελική έρευνα γιά τις απάτες ΣΑΕ, παραμένει ακόμα ''ξεχασμένη'' σε κάποιο... συρτάρι, γιά να θυμίζει -και στην Ομογένεια- ότι η Ελλάδα διατηρεί και συντηρεί ένα κράτος άνομο και βρώμικο, με διαπλοκή, διαφθορά, ατιμωρησία.
Σημ. 2: Οι Ομογενείς βοηθούν απευθείας άτομα που χρειάζονται βοήθεια στην Ελλάδα, όχι μέσω κρατικών φορέων-Υπηρεσιών. Οι απόδημοι 'Ελληνες, δεν εμπιστεύονται το διαχρονικά σάπιο, διεφθαρμένο ψευτοκράτος των Αθηνών. 'Επαθαν πολλά γιά δεκαετίες και έμαθαν.
Σημ. 3: Το Σύνταγμα της Ελλάδας, άρθρο 51, επιβάλει την νομοθέτηση γιά το δικαίωμα της ψήφου των Απόδημων (και με ''επιστολική ψήφο''). Μετά 14 χρόνια, δεν έχει ψηφιστεί ο νόμος. Τι καλό να περιμένει ο απόδημος Ελληνισμός από ανεύθυνους 'Ελληνες πολιτικούς της μετριότητας, κρατικοδίαιτα κόμματα και ευθυνόφοβες κυβερνήσεις, αφού ούτε το Σύνταγμα σέβονται και εφαρμόζουν; 'Ετσι, με την πάροδο των χρόνων και το μεγάλωμα της απόστασης Ελλάδας-Ομογένειας, ζούμε καλύτερα, δηλ. ''μακριά και αγαπημένα''.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.