Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

kalami.net/USA: Στην ''μπανανία ελλαδιστάν'', πάντα το πολιτικό- κομματικό συμφέρον των κομπλεξικών διαπλεκόμενων πολιτικών, ήταν υπεράνω του συμφέροντος της χώρας.


Ελλάδα: Μία χώρα με τους πλέον γελοίους, άχρηστους πολιτικούς, απατεώνες και μη, με διακοσμητική Βουλή γραφικών ''μηδενικών''... 'Eνα κράτος με ''ημερομηνία λήξης''.

Η είδηση: 'Όπως είχε προβλέψει το ''ΚΑΛΑΜΙ'' (βλέπε παρακάτω), η σύσκεψη στον Λευκό Οίκο (6 Αυγ. '15) με ''παράγοντες της Ομογένειας'' (τους ίδιους γιά 25 χρόνια, που εκπροσωπούν τον...εαυτόν τους) στόχο είχε, όχι να βοηθηθεί η Ελλάδα, αλλά να χρησιμοποιηθούν έμμεσα ως ''μοχλός πίεσης'' σε Αθήνα και Λευκωσία γιά ''υποχωρήσεις'' σε διάφορα ανοιχτά ζητήματα (Κυπριακό, όνομα Σκοπίων κ.ά.).
Οι ΗΠΑ δεν είναι διατεθειμένες, ούτε μπορούν, να βοηθήσουν την Ελλάδα στα ζητήματα οικονομίας, ανθρωπιστικής κρίσης. Τυπικά ναι (με ανέξοδες δηλώσεις, ''συμβουλές'' και ''παρεμβάσεις''), αλλά ουσιαστικά, όχι. Εξυπακούεται ότι, η ''σύσκεψη'' θα παρουσιαστεί, γιά παραπλάνηση, δήθεν ως ''ουσιαστική'', γιά ''βοήθεια στην Ελλάδα''.
Ο ''ζεστός μήνας Αύγουστος'' στην Ελλάδα του ''χαβαλέ'' και του ''ωχαδελφισμού''
'Ολα δείχνουν ότι τα πράγματα στην Ελλάδα είναι ''μιά χαρά'', αν κρίνει κανείς από τα ΜΜΕ: Οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές συνεχίζονται, η αυτόνομη Μύκονος γλεντά, ο ''σοφός λαός'' σε διακοπές, η φοροδιαφυγή ''οργιάζει'', οι ''πέρα βρέχει'' της κυβέρνησης ασχολούνται με τις εκλογές το Φθινόπωρο και τα του ΣΥΡΙΖΑ, οι της παραπαίουσας αντιπολίτευσης κάνουν χαζο-δηλώσεις γιά να δείχνουν ότι υπάρχουν και ο γραφικός Π. Καμμένος, δεν λέει τώρα ''θα το κάνουμε κούγκι αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε'' (έγινε το αντίθετο, δηλ. οι ''δανειστές'' τους πήραν παντελόνια και σώβρακα μαζί, αλλά τι σημασία έχει; ''Κούγκι'' δεν έγινε).

Το βρώμικο, διεφθαρμένο πολιτικό-κομματικό σύστημα, δεν ενδιαφέρεται γιά τίποτα ουσιαστικό και συνεχίζει να πιστεύει ότι ο λαός στην Ελλάδα είναι ηλίθιος, ενώ η κυβέρνηση κατάντησε ένα μάτσο χάλια με μηδενικά-γελωτοποιούς, που αντί να προσφέρουν έστω μικρό έργο, αναλώνονται σε γελοίες δηλώσεις και κούφιες εξαγγελίες, στα κανάλια των ''νταβατζήδων'' τους

Στην ''μπανανία ελλαδιστάν'', πάντα το πολιτικό- κομματικό συμφέρον των κομπλεξικών διαπλεκόμενων πολιτικών, ήταν υπεράνω του συμφέροντος της χώρας.
Ελλάδα: Μία χώρα με τους πλέον γελοίους, άχρηστους πολιτικούς, απατεώνες και μη, με διακοσμητική Βουλή γραφικών ''μηδενικών''... 'Eνα κράτος με ''ημερομηνία λήξης''.

Σημ. 1: Σε ότι αφορά τις ''αλλαγές'' με νόμο στις τηλεοπτικές άδειες και τα σχετικά των ''νταβατζήδων'', δεν πρόκειται να ψηφιστεί νόμος, ούτε να γίνουν αλλαγές. Απλά ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας (N. Παππάς), ως ''παππατζής''-ψεύτης, κοροϊδεύει και τα... μούτρα του.

Σημ. 2: Ο ''σοφός λαός'' στην Ελλάδα, επιλέγει -ειδικά την τελευταία 10ετία- να τον κυβερνούν ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες της ασυλίας, ατιμωρησίας, που με εντυπωσιακή άνεση, τον κοροϊδεύουν. Κατά συνέπεια, συνειδητά επέλεξε με την ψήφο του, την υποταγή-καταστροφή του.

Σημ. 3: H Ελλάδα έφτασε στην κατάντια να ΕΙΣΑΓΕΙ λεμόνια, σιτάρι, τομάτες. Σχόλια δεν χρειάζονται, αφού επέλεξε την...''αυτοκτονία''.


Μπορεί το σάπιο ψευτοκράτος της Αθήνας να υποτιμά και να έχει ''γραμμένο'' τον απόδημο Ελληνισμό γιά δεκαετίες, αλλά διαθέτει υφυπουργό Εξωτερικών ''αρμόδιο'' γι' αυτόν και Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού
Πληροφορηθήκαμε ότι ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, δηλώνεται ως ''αρμόδιος γιά τον απόδημο Ελληνισμό''. Επειδή ως συνδικαλιστής-κομματικός δεν έζησε ποτέ εκτός Ελλάδας, γιά να έχει -έστω- στοιχειώδη πραγματική γνώση περί απόδημου Ελληνισμού, καλό θα είναι να συνεχίσει την...''παράδοση'' προκατόχων, με πολυήμερα ταξίδια ανά την υφήλιο, μαζί με τον επικεφαλή της Γεν. Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού Μιχ. Κόκκινο.
Φυσικά, γιά ''να ενημερωθούν γιά τα προβλήματα της Ομογένειας'', συνεχίζοντας την συνηθισμένη διαχρονική τακτική προηγούμενων. 'Οπως ανακοίνωσε ο νέος υφυπουργός, ένα από τα πρώτα ταξίδια του θα είναι στις ΗΠΑ. Γιά ''να ενημερωθεί γιά τα προβλήματα της Ομογένειας''. Παραδοσιακά, ο απόδημος Ελληνισμός προσφέρεται γιά συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, υπουργών, βουλευτών, κρατικών αξιωματούχων του ψευτοκράτους των Αθηνών, που ''βαφτίζονται'' ενημερωτικά.
Μόνο που αυτή η πολυέξοδη ταξιδιωτική ''ενημέρωση'' με κρατικό χρήμα, κρατά 30 χρόνια, αλλά επειδή οι πολιτικοί Ελλάδας φαίνεται ότι είναι...
''ντουβάρια'', αδυνατούν να μάθουν έστω τα βασικά. Φυσικά, τα προβλήματα ήταν και είναι τα ίδια, αλλά 2-3 φορές τον χρόνο, γιά 30 χρόνια, τα ταξίδια γίνονται, με την ίδια δικαιολογία.

"Κάνουμε μια σημαντική προσπάθεια και η προσπάθεια είναι τόσο πιο αξιοσημείωτη όσο γίνεται με τις πολιτικές δυνάμεις με ευρωπαϊκό προσανατολισμό ενωμένες.
Και νομίζω πως όλοι οι ομογενείς μπορούν να συμβάλουν προς αυτήν την κατεύθυνση, δίνοντας την αίσθηση και την ουσία ότι οι Έλληνες στα δύσκολα είμαστε πάντα ενωμένοι."
Tην επισήμανση αυτή, έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον υφυπουργό Εξωτερικών , αρμόδιο για τον ελληνισμό της διασποράς Γ. Αμανατιδη.


Σημ. 1: Σε ότι αφορά τις χαζο-δηλώσεις περί Ομογένειας του ''Πάκη'', που υποδύεται τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην συνάντησή του με τον ''αρμόδιο υφυπουργό'' (5 Αυγ. '15), καλύτερα να μην κάνουμε σχόλια... Θυμίζουμε ότι οι σχέσεις της Ελλάδας με τον απόδημο Ελληνισμό, έπαθαν μεγάλη ζημιά με την κυβερνητική απάτη ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), την οποίαν και η τωρινή -άσχετη με απόδημο Ελληνισμό- κυβέρνηση θέλει να... ξαναστήσει!!! Η δε εισαγγελική έρευνα γιά τις απάτες ΣΑΕ, παραμένει ακόμα ''ξεχασμένη'' σε κάποιο... συρτάρι, γιά να θυμίζει -και στην Ομογένεια- ότι η Ελλάδα διατηρεί και συντηρεί ένα κράτος άνομο και βρώμικο, με διαπλοκή, διαφθορά, ατιμωρησία.

Σημ. 2: Οι Ομογενείς βοηθούν απευθείας άτομα που χρειάζονται βοήθεια στην Ελλάδα, όχι μέσω κρατικών φορέων-Υπηρεσιών. Οι απόδημοι 'Ελληνες, δεν εμπιστεύονται το διαχρονικά σάπιο, διεφθαρμένο ψευτοκράτος των Αθηνών. 'Επαθαν πολλά γιά δεκαετίες και έμαθαν.

Σημ. 3: Το Σύνταγμα της Ελλάδας, άρθρο 51, επιβάλει την νομοθέτηση γιά το δικαίωμα της ψήφου των Απόδημων (και με ''επιστολική ψήφο''). Μετά 14 χρόνια, δεν έχει ψηφιστεί ο νόμος. Τι καλό να περιμένει ο απόδημος Ελληνισμός από ανεύθυνους 'Ελληνες πολιτικούς της μετριότητας, κρατικοδίαιτα κόμματα και ευθυνόφοβες κυβερνήσεις, αφού ούτε το Σύνταγμα σέβονται και εφαρμόζουν; 'Ετσι, με την πάροδο των χρόνων και το μεγάλωμα της απόστασης Ελλάδας-Ομογένειας, ζούμε καλύτερα, δηλ. ''μακριά και αγαπημένα''.



Οι ΗΠΑ άφησαν την αποικία τους Πουέρτο Ρίκο, που έχει και αντιπροσώπους στο Κογκρέσσο (Ουάσιγκτον), να χρεοκοπήσει την 1η Αυγούστου, γιά απλήρωτη δόση... 58 εκατομ. δολάρια!!! Την Ελλάδα θα βοηθήσουν;;;
Μία τυπική αλλά πονηρή ''σύσκεψη'' στον Λευκό Οίκο γιά την Ελλάδα
Αν και τυπικά αναφέρεται ότι θα έχει αντικείμενο τα ''προβλήματα στην Ελλάδα'', ουσιαστικά πρόκειται γιά σύναξη 35-40 ''Αμερικανών ελληνικής και κυπριακής καταγωγής'', στις 6 Αυγούστου '15, που θα χρησιμοποιηθούν ως ''μοχλός πίεσης'' σε Αθήνα και Λευκωσία γιά υποχωρήσεις σε ζητήματα όπως, αγωγοί, Σκόπια, ελληνοτουρικικά, (ειδικά) Κυπριακό κ.ά., αν κρίνουμε από τα ονόματα των προσκεκλημένων του ''αμαρτωλού παρελθόντος'': Τσακόπουλος, π. Καρλούτσος, Μανάτος, Ζεμενίδης και λοιποί (οι περισσότεροι του -υποτιθέμενου- ''κυπριακού λόμπι'', που ΔΕΝ εκφράζουν, ούτε αντιπροσωπεύουν την ελληνική Ομογένεια και ούτε ενδιαφέρθηκαν γιά την Ελλάδα στην 5ετία της κρίσης από τα ''μνημόνια'').
Αν και εσφαλμένα δίνεται η εντύπωση ότι η σύσκεψη δήθεν θα ασχοληθεί με το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, η μη συμμετοχή σε αυτήν οικονομικών αξιωματούχων της αμερικάνικης κυβέρνησης, αλλά μόνο της Caroline Atkinson, σύμβουλου του πρόεδρου Ομπάμα γιά ζητήματα Εθνικής Ασφαλείας και του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Denis McDonough, πιστοποιεί τους πραγματικούς σκοπούς της Ουάσιγκτον.
Τονίζουμε ότι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ στα 5 χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα, περιορίστηκε ΜΟΝΟ σε ''συμβουλές'', σε ''παραινέσεις'', σε ''υποδείξεις''.

Σημ. 1: Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους στον Λευκό Οίκο, είναι οι αυτοπροσδιοριζόμενοι γιά 25-30 χρόνια, ως ''ηγέτες-παράγοντες της Ομογένειας'', προβαλόμενοι από τα παραπληροφορούντα κρατικά κ.ά. ΜΜΕ Ελλάδας, Κύπρου. Οι ''παντός καιρού και κατάστασης'' ψευτοηγέτες.

Σημ. 2: Αν το ''τυχοδιωκτικό ανέκδοτο'' βουλευτής από Φλόριδα, Γκας Μπιλιράκης, υποτίθεται ότι ''προωθεί'' τα εθνικά θέματα Ελλάδας και Κύπρου στην Ουάσιγκτον, τότε έχουμε πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.