Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Η πίστωση χρόνου τελείωσε για τον Λεβέντη: Για έλα εδώ κυρ Βασίλη μας ... και μην μας παριστάνεις τον αδιάφθορο... και τον τιμητή της κάθαρσης!



o lebenths meta to apotelesma ths 20/9/2015
Posted by Φώτης Παππάς on Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν είναι πρώτη φορά που συγκεκριμένα δημοσιογραφικά ΜΜΕ εκθειάζουν τον Βασίλη Λεβέντη.
Τα ερωτήματα είναι πολλά και τα ερωτηματικά ίσως περισσότερα.
Λίγο πολύ η πολιτική του διαδρομή είναι γνωστή, γνωστότερη όμως η κωμικοτραγική του παρουσία σε ιδιόκτητο κανάλι και στην συνέχεια και σε άλλα που η συνεχής παρουσία διατηρούσε την τηλεοπτική αυτή γραφική εικόνα στην επικαιρότητα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι καμία φορά η αρνητική διαφήμιση έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από μία που προσπαθεί να εντυπωσιάσει. Ο μέσος τηλεθεατής βλέπει με συμπάθεια περισσότερο κάποιον που προσπαθούν να υποτιμήσουν, χλευάσουν και ούτω καθεξής. ·
Πρίν δύο χρόνια γράφαμε, για το αρνητικό αποτέλεσμα  που πετυχαίνουν όλοι όσοι θεωρούν ότι με το αποκλείουν το βήμα στα ΜΜΕ της Χ.Α. θα της μειώσουν τα ποσοστά,  για έναν πολύ γνωστό μπασκετμπολίστα που είχε δηλώσει σε συνέντευξη του:  "Είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνάω εύκολα. Προτιμώ να απαντώ μέσα στο γήπεδο και όχι έξω απ’ αυτό. Εμένα μου αρέσει η αρνητική διαφήμιση. Μου αρέσει να με ζηλεύουν. Το να σε αγαπήσουν λένε είναι θέμα τύχης, για να σε μισήσουν όμως πρέπει να έχεις προσωπικότητα!".   Αυτό έχει το πρώτο σκέλος της ¨γνωριμίας" και το δεύτερο της "διαχείρισης" ή της "έξυπνης εφεδρείας" για την μεταστροφή του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης. 
Δεν ξέρω τι προσωπικότητα μπορεί να έχει στην ιδιωτική του ζωή την οποία κανείς μέχρι τώρα δεν γνώριζε, εκτός από τον ίδιο και κάποιον παρακαθήμενο ονόματι Κουτουλάκο και ίσως κάποιους ομοτράπεζους  υπέργηρους  στρατηγούς. Τώρα όμως μετά την εκλογή του και μάλιστα με ποσοστά που οι δημοσκόποι και συγκεκριμενα ΜΜΕ πρόβαλαν επηρεάζοντας προφανώς το εκλογικό σώμα. Τώρα έφθασε η ώρα και της δικής μας κριτικής, όχι μόνο για τα εννέα σημεία, τα οποία είναι και κοστολογημένα  όπως ισχυρίζεται, αλλά και για τη δική του διαδρομή.

Βέβαια δεν μπορούμε να κάνουμε χρονοβόρο ρεπορτάζ (χωρίς δημοσιογραφική ομάδα) αλλά θα ...
σταθούμε σε επώνυμα ηλεκτρονικά ενημερωτικά sites και επιλεγμένες πηγές.

1. Από την ελληνική τη el.wikipedia.org/
Πατήστε τους τίτλους  για τα κείμενα στην πηγή:


Από τα παραπάνω κρατήστε αυτό: Κανάλι 67 - ίδρυση και πώληση
Το 1990 ίδρυσε τον τηλεοπτικό σταθμό Κανάλι 67, ο οποίος το 1993 μετονομάστηκε σε Κανάλι 40: Κοινωνική και Οικολογική Τηλεόραση Ελλάδος. Ο σταθμός στα τέλη του 2000 πουλήθηκε στον εκδότη Γιώργο Κουρή που τον μετονόμασε αρχικά σε Extra Channel και αργότερα σε Extra Channel 3.
2. Ο γοητευτικός γιος της συζύγου του Λεβέντη που βγήκε βουλευτής – ΦΩΤΟ
Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι ο βουλευτής που εξέλεξε η Ένωση Κεντρώων στην Α' Αθηνών.
Ο νεαρός, βρισκόταν διαρκώς δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη τη βραδιά των εκλογών. Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι γιος της συζύγου του Βασίλη Λεβέντη, Αναστασίας Μεντεσίδου από τον πρώτο της γάμο. Ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων.
Ο Μάριος Γεωργιάδης μέχρι την Παρασκευή, εργαζόταν ως manager σε εταιρεία εισαγωγής καπνικών προϊόντων, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί ως manager στο κανάλι EXTRA, όπου η μητέρα του διατηρεί μετοχές και ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίζεται κατά καιρούς.
Διαβάστε επίσης:Η εντυπωσιακή ξανθιά στο πλευρό του Βασίλη Λεβέντη - ΦΩΤΟΑυτοί είναι οι 300 της νέας Βουλής – ΒΙΝΤΕΟΛεβέντης: Δεν ήταν μια νίκη Τσίπρα, γιατί δεν είχε αντίπαλο - ΒΙΝΤΕΟ
3. Δείτε τα σχετικά video από το "enikos.gr": https://www.youtube.com/results?

Από τα παραπάνω προκύπτουν ότι το συγκρότημα Κουρή και τα συνεργαζόμενα μέσα έδιναν όχι μόνο βήμα αλλά και εκθείαζαν  και τον ίδιον το Λεβέντη που η συσυγός του διατηρεί μετοχές όπως παραπάνω αναφέρεται και ίσως και κάποια μέρα κάποιος φυσιοδίφης μας αποκαλύψει και άλλα περισσότερα για την μεταβίβαση καναλιού και μετοχών στη σύζυγο.
ΔΕΝ ισχυρίζομαι τίποτα αλλά με προβληματίζει το παρακάτω video από της 27-1-2015


...η Δημόσια Συγνώμη Χατζηνικολάου - Μητσικώστα στον ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ


...και με εντυπωσιάζει η εποχή που Ήθελαν να κάνουν τον Β.Λεβέντη Μασόνο μιλά ο ίδιος.Μιλά επίσης για τον Μασόνο πρωθυπουργό Γ.Ράλλη


...και μετά τα παραπάνω: Β. Λεβέντης: Ούτε μασόνοι φταίνε, ούτε εβραίοι


ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣΩΝΙΑ


Το παραπάνω υλικό είναι αρκετό για μία αρχή διαλόγου και έρευνας για προβληματισμό.
Βέβαια τα video που αφορούν την πολιτική διαδρομή του Βασίλη Λεβέντη είναι πολύωρα αποτελούμενη από χιλιάδες ώρες και με θέματα που άλλοτε παρουσίαζαν ενδιαφέρον όσα αυτά είχαν διασκεδαστικό ενδιαφέρον. Τα παραπάνω ίσως δώσουν άλλη διάσταση και σοβαρότητα για το εκλογικό αποτέλεσμα που μας αφορά όλους.

Τέλος, εμείς έχουμε γράψει με θεματική ετικέτα: ""
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015> ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και τον ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ότι μπαίνει στην ΒΟΥΛΗ.ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ: "Η Γερμανία έσωσε την ελλάδα από την πτώχευση, μεγαλείο της Μέρκελ ομολογεί ο νέος γερμανοτσολιάς Λεβέντης" [να έχει έναν ακόμα ΥΠΑΛΛΗΛΟ η ΜΕΡΚΕΛ στην ΕΛ. ΒΟΥΛΗ ]

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.