Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

«Μπαλάκι» η ευθύνη για τα διόδια

Η υπόσχεση για ελεύθερη διέλευση από τα διόδια για την μέρα των εκλογών δεν εφαρμόζεται, με το υπουργείο Εσωτερικών να ρίχνει τις ευθύνες στο υπουργείο Οικονομικών για την εξέλιξη αυτή
<
 Menelaos Myrillas / SOOC
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, τονίζει πως μέσα από επιστολή είχε αιτηθεί στο υπουργείο Οικονομικών να υπάρξει ελεύθερη διέλευση των ψηφοφόρων από τα διόδια, όπως είχε συμβεί και τη μέρα του δημοψηφίσματος. Ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ απάντηση από το ΥΠΟΙΚ.

«Το υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο που απέστειλε στις 29 Αυγούστου 2015 προς το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, αιτήθηκε τη διαμεσολάβησή του, προκειμένου να ισχύσει για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ό,τι ίσχυσε και στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου σχετικά με την ελεύθερη διέλευση των ψηφοφόρων από τα διόδια. ...
Ωστόσο το υπουργείο Εσωτερικών δεν έλαβε καμία απάντηση, στο αίτημα του, για την ελεύθερη διέλευση των εκλογέων από τους σταθμούς διοδίων της χώρας», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.
http://www.thepressproject.gr/article/81565/Mpalaki-i-euthuni-gia-ta-diodia
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.