Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά τον Λιακουνάκο στο εδώλιο Παπαδόπουλος, Λαυρεντιάδης, Ρέστης, Δ. Κοντομηνάς κ.α. για το σκάνδαλο του ΤΤ

Άνοιξε ο δρόμος της Δικαιοσύνης για τις πολύκροτες υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής. Σε δίκη παραπέμπονται 35 παράγοντες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και επιχειρηματίες για θαλασσοδάνεια 350 εκατ. την περίοδο 2008 - 2010.

Ανάμεσα σ' αυτούς που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για απάτη, απιστία εις βάρος του Δημοσίου και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος βρίσκονται οι Άγγ. Φιλιππίδης, Κλ. Παπαδόπουλος, Λ. Λαυρεντιάδης, Β. Ρέστης, Δ. Κοντομηνάς, Δ. Μπακατσέλος και Αν. Σακελλαρίου.

Στο σκαμνί 35 εμπλεκόμενοι σε θαλασσοδάνεια 350 εκατ. του Τ.Τ.

Κατηγορούνται για απιστία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Το βούλευμα έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως Μαρίας Σουκαρά. Απάλλαξε μόνο τον επιχειρηματία Παν. Ευθυμίου, παρά την πρόταση της εισαγγελέως για παραπομπή του.

Την Παρασκευή απολογείται στην ανακρίτρια ο επιχειρηματίας Θ. Λιακουνάκος, που κατηγορείται ...
για δωροδοκία σε υποθέσεις εξοπλισμών.
Από το ΚΟΚΚΙΝΟ
* Συνελήφθη και απολογείται την Παρασκευή για μίζες 2 εκατ. ο Θ. Λιακουνάκος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.