Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Χαμός στο διαδίκτυο με αφίσα του Λεβέντη: «Σε τόσες εκλογές πιάστηκες μ@λ@κ@ς» - Βλέπε VIDEO

Σάλος με την αφίσα στο Διαδίκτυο: «Πιάστηκες μ@λ@κ@ς, φρόντισε να φανείς Λεβέντης»
Μετά το προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων, μια αφίσα γίνεται viral...


Λίγες μέρες μετά το πρώτο προεκλογικό σποτ του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη, με πρωταγωνιστή τον τηλεοπτικό «Ξανθόπουλο» των διαφημίσεων του 11880, το γύρο του Διαδικτύου κάνει, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση, μια αφίσα εν όψει της κάλπης της 20ής Σεπτεμβρίου.

Σε αυτήν «πρωταγωνιστεί», φυσικά, ο ίδιος ο κ. Λεβέντης, πάνω από τον οποίο εμφανίζεται η φράση: «Σε τόσες εκλογές πιάστηκες μ@λ@κας. Αυτή τη φορά φρόντισε να φανείς Λεβέντης».

Όπως είναι φυσικό, τα σχετικά σχόλια στο Facebook και το Twitter «πέφτουν βροχή».

Άγνωστο είναι, πάντως, αν η αφίσα είναι επίσημη ή προϊόν...
ευφάνταστων δημιουργών, καθώς σε αυτήν δεν υπάρχει καμία αναφορά στην Ένωση Κεντρώων.

Το σποτ του Βασίλη Λεβέντη: Είμαστε όλοι… λεβεντόπαιδα! 
Λεβεντιές...

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων είναι γεγονός. Το προεκλογικό κάλεσμα του Βασίλη Λεβέντη είναι απλό… είμαστε όλοι… λεβεντόπαιδα!

Το σενάριο θέλει έναν δημόσιο υπάλληλο να μην δουλεύει. Όλα όμως μπαίνουν σε τάξη όταν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου όπου εργάζεται μπαίνει ο Βασίλης Λεβέντης και του δίνει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων του κόμματος.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Λεβέντης μας καλεί - διά μουσικής - ως άλλος Καρατζαφέρης να πιαστούμε «χέρι - χέρι» μαζί του ενώ ψηφοφόροι του κόμματος εμφανίζονται στην οθόνη κρατώντας συνθήματα όπως: «Je suis Λεβέντης», «Λεβέντης να ‘σαι, να μη φοβάσαι», «Φέρσου κι εσύ λεβέντικα», «Είμαι κι εγώ Λεβέντης»:

Στίχοι/Μουσική: Πασχάλης Χατζόπουλος ("Ενωμένοι Μαζί")
Ηθοποιός: Γιάννης Παπαθανάσης

Ολόκληρο το μουσικό κομμάτι "Ενωμένοι Μαζί" (του Πασχάλη Χατζόπουλου) της προεκλογικής καμπάνιας της Ένωσης Κεντρώων μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:http://www.antidiaploki.gr/Pasxalis_X...

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.