Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλη επιτυχία στα Ιωάννινα - 'Έπιασαν μία σεσημασμένη καλαμποκού με 2 offshore εταιρείες στην παράνομη ψησταριά και μαύρα χρήματα στις τσέπες της[εικάζεται ότι είχαν προορισμό τα νησιά Κέϋμαν)


Ιωάννινα: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε άπορη ηλικιωμένη γιατί πουλούσε σε πανηγύρι ψημένο καλαμπόκι


Σε μία ηλικιωμένη, με μηδενικά εισοδήματα, αποφάσισαν να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας στα Ιωάννινα.

Η άτυχη γυναίκα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ για... δύο κιλά καλαμπόκι, καθώς εντοπίστηκε να ψήνει και να πουλάει καλαμπόκια στη Βουνοπλαγιά, τις ημέρες της εμποροπανήγυρης, χωρίς να διαθέτει άδεια μικροπωλητή.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, η ηλικιωμένη γυναίκα είναι άπορη και καλείται πλέον να πληρώσει ένα απλησίαστο χρηματικό ποσό.
Με πληροφορίες από το epiruspost.gr



Σχετικό απόκρυφο: Βαριές καταγγελίες για 6 διατάξεις του πολυνομοσχεδίου - "Αθώοι" όσοι δεν κόβουν αποδείξεις και έχουν πλαστά τιμολόγια

====================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.