Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Μαζική διαδήλωση στις Βρυξέλλες ενάντια στη λιτότητα [ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ] -

Περίπου 100.000 άνθρωποι κατέβηκαν σήμερα Τετάρτη στους δρόμους των Βρυξελλών, διαδηλώνοντας κατά της πολιτικής λιτότητας που ακολουθεί η φιλελεύθερη κυβέρνηση του Βέλγου πρωθυπουργού Σαρλ Μισέλ.
Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, η διαδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:30 ώρα Ελλάδος με μαζική συμμετοχή των εργατικών συνδικάτων της χώρας. Ωστόσο λίγο μετά τις 14:00 σημειώθηκαν επεισόδια κοντά στην τοποθεσία Gare du Midi, με την αστυνομία να απαντά με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και βομβίδων κρότου-λάμψης, σε μια προσπάθεια να διασπάσει μια μικρή ομάδα διαδηλωτών.
Τα εργατικά συνδικάτα διαμαρτύρονται για τα σκληρά μέτρα λιτότητας που έχει υιοθετήσει η βελγική κυβέρνηση και αφορούν σε περικοπές θέσεων εργασίας, «πάγωμα» μισθών και επιδομάτων αλλά και αλλαγές στα ωράρια απασχόλησης.

Στην Ελλάδα του Τσίπρα; 
Συνε... χίζεται παρακάτω:



Importante manifestation contre l'austérité à Bruxelles
-
\Des milliers de syndicalistes belges participent à une manifestation anti-austérité.

Selon des médias locaux, les syndicats belges protestent contre la politique de compressions budgétaires du gouvernement et les corrections à la politique fiscale qui ont mené à une diminution du pouvoir d'achat pour les deux tiers de la population.

Abonnez-vous à la chaîne YouTube de RT France : https://www.youtube.com/user/rtenfran...

RT en français : http://francais.rt.com/
Facebook : https://www.facebook.com/RTFrance
Twitter : https://twitter.com/rtenfrancais
Google+ : https://plus.google.com/1043966433679...



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.