Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Ο Βούτσης ζητάει κουκούλωμα σκανδάλων! Μήπως γι’αυτό λυσσάνε κατά της Ζωής Κωσταντοπούλου;

Σχετικό: Από την Ζωή (Τιμή μου η ολοκλήρωση μιας θητείας που θεωρήθηκε εμπόδιο για την υλοποίηση των μνημονίων) στον αχυράνθρωπο μνημονιακό Βούτση... τι δεν κατάλαβες τίμιε αναγνώστη μας;
Ο Νίκος Βούτσης (υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης) στις 7 Μαΐου 2015 δήλωσε τα εξής, που αναπαράχθηκαν… θριαμβευτικά από τη Χρυσή Αυγή και χρυσαυγίτικα -κυρίως- blogs:
«Σε ομιλίες μου ήμουν σαφής και προειδοποίησα: Δεν θα κερδίσει κανείς εάν αυτοί οι φάκελοι βγουν στη δημοσιότητα. Η μόνη που θα βγει κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, που θα τρίβει τα χέρια της ενόψει της δίκης. Δεν θα το κάνουμε, αλλά δυστυχώς σε αυτόν τον φάκελο υπάρχουν αποτυπώματα. Δεν θα ξανανοίξει αυτός ο κύκλος»…

Μερικές απορίες:

  • Σε ποιές ομιλίες του έκανε αυτή την «προειδοποίηση» και ΤΙ ακριβώς εννοούσε;
  • Τον άκουσε κανείς; Υπάρχουν κάπου σχετικά κείμενα ή video;
  • ΠΩΣ και δεν τον έκραξε κανείς; (και αντί αυτού, κράζουν τη Ζωή Κωσταντοπούλου);
Είναι πολύ εύκολο να βρείτε μικρά video-clip (όλα φτιαγμένα από χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς, π.χ. αυτό εδώ) με την… ανεκδιήγητη αυτή δήλωση κατά του ανοίγματος «των φακέλων» (τώρα… ποιών ακριβώς φακέλλων ΔEN κατάλαβα, αλλά θα μου πείτε… αφού είναι μυστικοί και πρέπει να μείνουν μυστικοί οι φάκελοι, ΠΩΣ να ...
ξέρουμε ποιοί είναι;)
Ας δούμε όμως και το σχετικό άρθρο της Εφ.Συν. «Κλείνει ο κύκλος του συστήματος διαπλοκής» (του Στέργιου Ζιαμπάκα, 08.05.2015). Κουράστηκα να το βρω, διότι το google δίνει (σχεδόν αποκλειστικά) χρυσαυγίτικα site, αν ψάξουμε με βάση τις φράσεις του Βούτση. Σε σχεδόν όλα τα άλλα siteεπικράτησε εκκωφαντική σιωπή:
…κηρύσσοντας [ο Βούτσης] την έναρξη των εργασιών του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Μιλώντας ενώπιον των αιρετών της χώρας, ξεκαθάρισε ότι η σχέση τους με το κεντρικό κράτος θα είναι ειλικρινής και απολύτως θεσμική και ισότιμη.
«Κλείνει ο κύκλος ενός συστήματος διαπλοκής που υπήρξε, με πελατειακές σχέσεις, επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις, εντάξεις και απεντάξεις έργων, πολιτικές παρεμβάσεις στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, ακόμη και επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις για δήθεν θεομηνίες», είπε ο υπουργός περιγράφοντας το παρελθόν. Ακόμη μία αναφορά στην τοποθέτησή του που προκάλεσε αίσθηση ήταν η εξής:
«Σε ομιλίες μου ήμουν σαφής και προειδοποίησα: Δεν θα κερδίσει κανείς εάν αυτοί οι φάκελοι βγουν στη δημοσιότητα. Η μόνη που θα βγει κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, που θα τρίβει τα χέρια της ενόψει της δίκης. Δεν θα το κάνουμε, αλλά δυστυχώς σε αυτόν τον φάκελο υπάρχουν αποτυπώματα. Δεν θα ξανανοίξει αυτός ο κύκλος», συμπλήρωσε. Ως προς την αυτοτέλεια της Αυτοδιοίκησης, με το ζήτημα της διασφάλισής της να επανέρχεται στο επίκεντρο συζητήσεων με αφορμή την πρόσφατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ο κ. Βούτσης εξήγησε ότι είναι κυρίως πολιτική και θεσμική, καθώς «είμαστε ένα κράτος. Δεν είναι ανταγωνιστικές οι σχέσεις μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και κεντρικού κράτους».
Μάλιστα…
Με λίγη αναζήτηση, βρήκα στο YouTube την πλήρη ομιλία του Νίκου Βούτση στο ετήσιο συνέδριο  του ΚΕΔΕ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ) στις 7 Μαΐου 2015. Αν έχετε όρεξη να την… υποστείτε (50 ολόκληρα λεπτά της ώρας) κάντε κλικ ΕΔΩUPDATE: Επειδή κάποιος ισχυρίστηκε ότι «δεν κατάλαβα τις δηλώσεις», ορίστε τώρα το ίδιο βίντεο, ρυθμισμένο να ξεκινάει στο σημείο 45:09, λίγο πριν τις δηλώσεις:
Την επόμενη μέρα, κιόλας (8-5-2015) μετά το συνέδριο, η Χρυσή Αυγή έκανεγιορτή για το θέμα στα δικά της blog. Π.χ. (ασφαλές αντίγραφο άρθρου):
Και ποιό ήταν το συμπέρασμα του ναζιστή αρθρογράφου; Δυστυχώς, το εδάφιο που ακολουθεί είναι στο «δια ταύτα» (με κόκκινα γράμματα) σωστό, αλλά η αριστερή μπλογκόσφαιρα σιώπησε απόλυτα:
Με απλά λόγια, αυτό το οποίο θέλει να πει ο Βούτσης, είναι ότι οι φάκελοι με τα οικονομικά σκάνδαλα δεν πρέπει να βγουν στην δημοσιότητα, αλλά να μείνουν στην αφάνεια, γιατί αλλιώς η μόνη κερδισμένη από την όλη ιστορία θα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως το μόνο κόμμα το οποίο δεν συμμετείχε στο σύστημα διαπλοκής και στην κακοδιαχείριση δημοσίου χρήματος. «Ομερτά», επομένως, μεταξύ των συνεταίρων της μεταπολίτευσης, έτσι ώστε να μην βγουν οι ρεμούλες στην επιφάνεια και το εκμεταλλευθεί αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η συγκεκριμένη δήλωση του Βούτση αποτελεί έναν Τίτλο Τιμής για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα… (bla bla bla… κλπ. – οι συνήθεις ναζιστικές μπούρδες)

Ορέα…

-Και δεν μας λες, ρε μπάρμπα, ανεκδιήγητε Νίκο Βούτση…
voutsis
  • ΠΩΣ, δηλαδή… θα προχωρήσει η έρευνα της Βουλής (και της Ζωής) για το Χρέος αν δεν βγούν στη φόρα και οι φάκελοι που εσύθες να κρύψεις;

ΨΟΦΟΣ ! . . .

  • ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ, ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ (ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΑ)… ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΟΤΙΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΣΧΗΜΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ (ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ) ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΤΕ… ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΘΕ ΕΜΜΕΣΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ (ΠΟΥΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΤΕ).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ):

«…ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ ΠΑΠΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΧΘΕΣ ΓΙΑ BULLYING – ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ – ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ 15 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ. ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΚΙΑ ΜΟΥ Η ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ;…»

  • […]
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου