Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Θεωρία συνωμοσίας που αλλάζει τα πάντα: Οι Rothschilds βύθισαν τον Τιτανικό για να φτιάξουν την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ; [VIDEO]

Σχετικό: Ο Τιτανικός βυθίστηκε στην Άβυσσο του Ατλαντικού Ωκεανού, από τραγικό ναυτικό ατύχημα, και πέρασε στην Ιστορία παίρνοντας μαζί του μερικές εκατοντάδες αθώες ψυχές.

Μία θεωρία συνωμοσία που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, συνδέει τους Rothschilds με την βύθιση του Τιτανικού, με στόχο την δημιουργία της Fed ή αλλιώς της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ.
Την περασμένη Παρασκευή κυκλοφόρησε στο twitter μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τριών ανδρών, επιβατών του Τιτανικού στο παρθενικό, πρώτο και τελευταίο του ταξίδι.
The Rothschilds sank the  
to set up the Federal Reserve http://buff.ly/1LhiCAE 

Σύμφωνα με την περιγραφή που ακολουθεί την φωτογραφία, οι τρεις άνδρες ονομάζονται Benjamin Guggenheim, Isa Strauss (το πραγματικό του όνομα ήταν Isidor Straus), και David Astor και ήταν τρεις εκατομμυριούχοι της εποχής που πέθαναν στη νύχτα του ναυαγίου του Τιτανικού.
Οι τρεις επιχειρηματίες ήταν αντίθετοι στην δημιουργία της Fed η οποία τελικά άνοιξε το 1913, ένα χρόνο μετά το χαμό τους το 1912. ...


Σε ένα βίντεο στο YouTube σημειώνεται η ύπαρξη βιβλίου, το οποίο, όπως σημειώνεται, δημοσιεύτηκε 14 χρόνια πριν την βύθιση του Τιτανικού, όμως περιέγραφε ακριβώς την καταστροφή.
http://www.huffingtonpost.gr/2015/10/13/story-rothschilds_n_8283588.html
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.