Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος :Προς Κυρία Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, "Να ερευνήσετε με την διαδικασία του αυτοφώρου, την υπόθεση Μαραθώνιος 8-11-2015 και ποιοι τον διαχειρίζονται . Nα ελέγξετε τα έσοδα του Μαραθωνίου, με ποιο ΑΦΜ γίνονται, αν κόβονται θεωρημένες αποδείξεις, αν δεν κόβονται γιατί δεν κόβονται και πού πάνε τα χρήματα και αν δηλώνονται στον ΣΕΓΑΣ

Σχετικά για την "υπόθεση ΣΕΓΑΣ" που μόνο το "Στοχασμός - Πολιτική" είχε δημοσιεύσει, όταν όλοι σιωπούσαν....

Με νέα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος επανέρχεται:

Προς: Κυρία Πρόεδρε Αρείου Πάγου
Κοινοποίηση:
ΓΑΔΑ, Ασφάλεια Οικονομικό έγκλημα
Κύριο Εισαγγελέα αντιμετώπισης της διαφοράς
κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Κύριο Τσίπρα Αλέξη
Γενική Γραμματέα Αθλητισμού
Κύριο Εισαγγελέα Αθηνών, ΔΣΑ, ΣΔΟΕ, κ. Ρακιτζή, CNN , TV5, Ξένα MME
Κοιν. κ. Πρωθυπουργό, Υπουργό Παιδείας, Οικονομίας, Δικαιοσύνης, Βουλευτές
ΣΕEΔΔ, ΣΔΟΕ, Εισαγγελία, Ειδικούς Γραμματείς, ΜΜΕ

Κυρία Πρόεδρε Αρείου Πάγου,
Στις 8-11-2015 τρέχουν στον Μαραθώνιο 50.000 πολίτες αφού πλήρωσαν 100 ευρώ ή 45 ευρώ χωρίς να πάρουν αποδείξεις θεωρημένες από την Εφορεία.
Σας παρακαλούμε να… παρακολουθήσετε η ίδια την Υπόθεση διαρκούς ειδικής διαφθοράς ΣΕΓΑΣ, Μαραθώνιος της 8-11-2015 με την διαδικασία του αυτοφώρου. Πληρώνουν παράνομα οι πολίτες και οι ξένοι κατοστάρικα στον ΣΕΓΑΣ…. για να τρέξουν. Μια διεθνής απάτη με την συμμετοχή δήθεν επισήμων, ξένων και «λαμογιών», ελληνικής πατέντας. Στην μνήμη οπλίτη Ευκλήκαι του Αγωνιστή Λαμπράκη οι απατεώνες της «νέας λαμογιάς» πάλι σε νέα περιπέτειες. Αιτούμαστε: Να ερευνήσετε με την διαδικασία του αυτοφώρου, την υπόθεση Μαραθώνιος 8-11-2015 και ποιοι τον διαχειρίζονται . Nα ελέγξετε τα έσοδα του Μαραθωνίου, με ποιο ΑΦΜ γίνονται, αν κόβονται θεωρημένες αποδείξεις, αν δεν κόβονται γιατί δεν κόβονται και πού πάνε τα χρήματα και αν δηλώνονται στον ισολογισμό του ΣΕΓΑΣ. Αν φαίνονται τα έσοδα στον ισολογισμό του ΣΕΓΑΣ. Αναλυτικά τα έσοδα π.χ. Μαραθώνιος Αθήνας τόσα έσοδα και φαίνονται εδώ, ημιμαραθώνιος τόσα έσοδα και φαίνονται εδώ., Διεθνής Μαραθώνιος κλπ…. Να ελεγχθεί το Αθήνα 97, γιατί χρονο-καθυστέρησε, η υπόθεση και τι κέρδισαν αυτοί που πέρασαν νύχτα την αντισυνταγματική τροπολογία διαγραφής 19 δις ευρώ… Θυμίζω ότι δύο μέλη του ΣΕΓΑΣ είναι φυλακή για την εμπλοκή στον Άγιο Κοσμά και στην υπόθεση Ζήμενς κλπ… Να ερευνηθεί αν κόβουν θεωρημένες αποδείξεις και με ποια ημερομηνία. Αν πληρώνεται φόρος για την συμμετοχή στον Μαραθώνιο. Οι συν – διοργανωτές τα ξενοδοχεία, οι παράλληλες εκδηλώσεις, και οι σπόνσορες πόσα χρήματα καταθέτουν ή κερδίζουν και αν ...
δηλώνονται στην εφορεία.
Δημοσίευμα της 17-10-2015 της εφημερίδας Παρασκήνιο αναφέρεται στην υπόθεση Μαραθώνιος και αν θα στείλει ο υφυπουργός κ. Κοντονής το νεοσυσταθέν ελεγκτικό Συμβούλιο να ελέγξει τα έσοδα του Μαραθωνίου, με ποιο ΑΦΜ γίνονται και αν δηλώνονται στον ισολογισμό του ΣΕΓΑΣ.
Καταθέτω τον απολογισμό του 28ου Κλασσικού Μαραθωνίου όπου δεν φαίνονται χρήματα, αλλά μόνο μόνο αθλητές.
Καταθέτω τον οικονομικό απολογισμό του ΣΕΓΑΣ της 31-7-2012 και ψάξτε αν φαίνονται πουθενά τα έσοδα του Μαραθωνίου.



Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης



========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.