Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

"Αριστερό" ξύλο από τον νέο "Τοτόμη" του ΣΥΡΙΖΑ και δακρυγόνα στους αγρότες - Πολλοί κυνηγημένοι βρήκαν άσυλο στην Χ.Α. (εντελώς τυχαίο;)



Σχετικά: Γελάνε και τα τσιμέντα με τον Τσίπρα - "Τα περί Τοτόμη"

Την κυβερνητική αντιμετώπιση που είχαν χιλιάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι και ψαράδες, απ όλη την Ελλάδα, όταν θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεση τους στην πολιτική η οποία βάζει ταφόπλακα σε όλους τους τομείς που απέμειναν και έχουν μια πρωτογενή παραγωγή την παρακολουθούμε στα βίντεο που παραθέτουμε:

Δεν έχουμε κάτι περισσότερο να προσθέσουμε από όσα ακούμε να μας λένε οι ξωμάχοι της γης. Ούτε έχει κανένα νόημα να σχολιάσουμε την ΜΑΤατζίδικη βαρβαρότητα, καθώς βλέπουμε αρκετούς «άντρες» των δυνάμεων καταστολής και χτυπούν με κλωτσιές έναν αγρότη πεσμένο στο βίντεο.


Τις εντυπώσεις κλέβει πάντως ο νεαρός αγρότης –έχει γίνει σταρ στο διαδίκτυο- που λες και παρακολουθείς κινηματογραφική ταινία καράτε, με κινήσεις …

«Νίτζα» δίνει την δική του απάντηση στα ΜΑΤ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, μετά το κυνήγι του νέου "Τοτόμη"  των αγροτών, συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους τους, οι οποίοι διαδηλώνουν ενάντια στα καταστροφικά μέτρα της μνημονιακής κυβέρνησης.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε την συμπαράσταση του στον δίκαιο Αγώνα των Ελλήνων αγροτών, τονίζοντας πως οι αγρότες είναι η ψυχή της Ελλάδος.
Μετά την συνάντηση ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε: "Με αφορμή την σημερινή κινητοποίηση του αγροτικού κόσμου για τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι θα συμπαρασταθεί με όλες της τις δυνάμεις στον Αγώνα των αγροτών, οι οποίοι με τον νέο τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να λύσει το οικονομικό πρόβλημα η κυβέρνηση με το νέο μνημόνιο του Σύριζα κυριολεκτικά καταστρέφονται.
Οι αγρότες είναι η ψυχή της Ελλάδος. Όποιος καταστρέφει τους αγρότες, καταστρέφει την Ελλάδα!"


Υπενθυμίζουμε ότι η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ρίχνει την Χρυσή Αυγή στο πλευρό του Έλληνα Αγρότη:

Βλέπε παλαιότερη συνάντηση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου με Εθνική Επιτροπή Αγροτών - Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015: 
Φωτογραφίες, Βίντεο


Συνάντηση με την Εθνική Επιτροπή Αγροτών είχε στο γραφείο του στην Βουλή ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.
Παρόντες εκ μέρους της Εθνικής Επιτροπής Αγροτών ήταν οι κ.κ. Νικήτας Πρίντζος, Χρήστος Σιδηρόπουλος, Γεώργιος Λαδόπουλος, Γκίζας Νικόλαος, Στέργιος Λίτος και Ντούρας Βασίλειος, ενώ από την Χρυσή Αυγή παρόντες ήταν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος.
Η επιτροπή, η οποία εκπροσωπεί όλες τις Συνεταιριστικές και Συνδικαλιστικές οργανώσεις της Χώρας εξέφρασε στον Αρχηγό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών την βαθύτατη ανησυχία και δυσαρέσκεια του αγροτικού κόσμου για τα επαχθή μέτρα που θα εξαφανίσουν την ελληνική αγροτιά και περιλαμβάνονται στο εθνοκτόνο Μνημόνιο της Αριστεράς.
Η αντιπροσωπεία της Επιτροπής παρέδωσε ψήφισμα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής με τις θέσεις των Ελλήνων αγροτών, οι οποίες ταυτίζονται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ελληνική αυτάρκεια.
Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στάθηκε με δηλώσεις στο πλευρό των αγροτών και θερμός συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματά τους.
Η θέση της Χρυσή Αυγής συνοψίζεται στην φράση: 
"Οι Έλληνες αγρότες αποτελούν την ψυχή του Έθνους".
Οι δηλώσεις του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην ΕΡΤ

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.