Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς Μετρό και Ηλεκτρικό την Κυριακή η Αθήνα

Χωρίς Μετρό και Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο θα βρεθεί την Κυριακή η Αθήνα, λόγω 24ωρης απεργίας που κήρυξε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων κίνησης στη ΣΤΑΣΥ

Αντίθετα, κανονικά θα λειτουργήσει το Τραμ, αφότου οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στην κινητοποίηση.

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την Κυριακή οι εργαζόμενοι σε μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, προκειμένου να συμμετάσχουν στην γενική συνέλευση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί. Τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ και προαστιακός θα λειτουργήσουν κανονικά.

Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων κίνησης στη ΣΤΑΣΥ καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει νέες μειώσεις στις αποδοχές των υπαλλήλων, γεγονός που συνδυάζεται και από τις ανισότητες που έχει προκαλέσει η ισοπέδωση του ασφαλιστικού συστήματος. Και όλα αυτά, έρχεται να τα επιστεγάσει και η καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει η διοίκηση της εταιρείας, η οποία διορίστηκε από πολιτικές ηγεσίες που υπηρετούσαν ιδεολογικές κατευθύνσεις που εδώ και μήνες έχουν κριθεί και καταδικαστεί από τον ελληνικό λαό, αναφέρει το σωματείο.

Στη γενική συνέλευση των εργαζόμενων που θα γίνει στις 11:00 το πρωί οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν για τη συνέχιση της δράσης τους.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.