Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Η Κωνσταντοπούλου παίρνει την εκδίκησή της από τον Φίλη


Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε μέσω Twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου εναντίον του Νίκου Φίλη, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου περί εθνοκάθαρσης και όχι γενοκτονίας των Ποντίων. Παίρνοντας εν μέρει "εκδίκηση" για τις επιθέσεις που είχε δεχτεί από το σημερινό υπουργό Παιδείας όταν εκείνη κατείχε το θώκο της προέδρου της Βουλής, με αφορμή τη στάση της απέναντι στη Χρυσή Αυγή, η κ. Κωνσταντοπούλου επεσήμανε:


"Οι αρνητές διεθνών εγκλημάτων νομιμοποιούν την επανάληψή τους. Ο Χίτλερ κόμπαζε το 1939:"ποιος θυμάται σήμερα τη γενοκτονία των Αρμενίων;".

Η Αριστερά ιστορικά αντιπάλεψε τη λήθη και τη διαστρέβλωση και υπερασπίστηκε το δικαίωμα των λαών στην ειρήνη, με αλήθεια και δικαιοσύνη".

Όπως είπε, "η άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων, όπως η άρνηση κάθε διεθνούς εγκλήματος κ η "επιμέτρηση" της φρίκης, προσβάλλει τα θύματα κ τη μνήμη. Τελικά οι αντιναζιστικές κορώνες Φίλη ήταν μικροπολιτικής κατανάλωσης. Δεν μπορεί να μάχεσαι το φασισμό κ να απομειώνεις τη γενοκτονία".


http://www.thetoc.gr/politiki/article/i-kwnstantopoulou-pairnei-tin-ekdikisi-tis-apo-ton-fili

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.