Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Αθλιότητα Τσίπρα: Χαρακτήρισε ως "υπέρβολή" που καταψήφιζε μνημονιακούς νόμους ως αντιπολίτευση!

Ο διάλογος των δυο αρχηγών όπως ανέφερε ο ΣΚΑΙ, πριν βρεθούν στο τραπέζι του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το μεσημέρι του Σαββάτου:
Σταύρος Θεοδωράκης: Eσύ τορπίλισες το καλοκαίρι τη συνεργασία.

Αλέξης Τσίπρας: Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Μου είχαν φύγει 40 βουλευτές.

Σταύρος Θεοδωράκης: 'Οταν ήσουν στην αντιπολίτευση, δεν συναινούσες σε τίποτα

Αλέξης Τσίπρας: Όλοι - όταν είμαστε στην αντιπολίτευση- κάνουμε τις υπερβολές μας. Έτσι θα συνεχίσουμε;
Σταύρος Θεοδωράκης: Το Ποτάμι από την πρώτη μέρα ήταν υπέρ της συνεννόησης και ας ήξερε ότι θα του στοιχίσει. Τώρα πια όμως δεν σου έχουμε εμπιστοσύνη. Από τις προγραμματικές δηλώσεις μέχρι και σήμερα το Ποτάμι κάνει συνεχώς προτάσεις τις οποίες πετάτε στο καλάθι των αχρήστων. Για ποια συναίνεση μιλάς;

Αλέξης Τσίπρας: Εσύ δεν είσαι ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ να κουβαλάς τα βαρίδια του ασφαλιστικού.

Σταύρος Θεοδωράκης: 

Έχουμε δική μας πρόταση. Δεν έχει σχέση με τη δική σου ούτε με των άλλων. Εσύ μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ διαδήλωνες κατά του νόμου Γιαννίτση..

Βρε άθλιες που ξεφτίλισες την Αριστερά, εκτός ότι γλείφεις το Μπομπολίισιο Ποτάμι, λες οτι δούλευες τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο που έκανες αντιπολίτευση και απλά έκανες "υπερβολές" όταν καταψήφιζες τα φονικά μνημόνια Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά;;;

Θα μας πεις έφερες μία νέα μνημονιάρα ΝΑΑΑΑ....Με το συμπάθιο πάντα!



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.