Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Στο επόμενο τηλεοπτικό θέαμα θα τον δούμε με γαρύφαλο - Η επίδειξη «αριστεροσύνης» που αποπνέουν οι φωτογραφίες του Τσίπρα με το βιβλίο για τον Βελουχιώτη δεν συγκίνησαν κανέναν, αλλά μάλλον εξόργισαν τους πολίτες.


Άσε τον Άρη και πιάσε τη... γεωγραφία, λένε πολλοί χρήστες στον πρωθυπουργό, ενώ άλλοι διαπιστώνουν πικρά πως επανάσταση με πλειστηριασμούς δεν γίνεται

Το ενδιαφέρον των Ελλήνων χρηστών του Twitter συγκέντρωσαν το πρωί της Παρασκευής οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με το βιβλίο για τον Άρη Βελουχιώτη από την χθεσινή συνεδρίαση της ολομέλειας για τα προαπαιτούμενα στη Βουλή.

Με κοφτερό χιούμορ και γλώσσα που... τσακίζει κόκαλα, οι χρήστες του Twitter γρήγορα έφεραν στην πρώτη θέση των trends το θέμα, καθώς οι αντιδράσεις από την κίνηση αυτή του πρωθυπουργού ήταν ποικίλες.

Οι περισσότεροι έκαναν την σύνδεση μεταξύ του τι αφορούσε την ώρα εκείνη η συζήτηση στη Βουλή, δηλαδή το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, που φέρνει νέα βάρη στην ελληνική οικογένεια. ...
Η επίδειξη «αριστεροσύνης» που αποπνέουν οι φωτογραφίες του Τσίπρα με το βιβλίο για τον Άρη Βελουχιώτη δεν συγκίνησαν κανέναν, αλλά μάλλον εξόργισαν τους πολίτες.


























Πολλοί ήταν εκείνοι που... παρότρυναν τον πρωθυπουργό να αφήσει την πολιτική ιστορία και να πιάσει τη γεωγραφία.





Κάποιοι πάντως συνέχισαν την πλάκα που γίνεται από χθες στο διαδίκτυο, με αφορμή τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την «Μυτιλήνη, την Λέσβο και τα άλλα νησιά».






Α ρε, καημένε Τσίπρα! Τόσο αφελής, ρε γαμώτο;


Με το βιβλίο "Άρης Βελουχιώτης. Ανηφορικοί δρόμοι μετά τη Βάρκιζα" εμφανίστηκε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.
Είναι ολοφάνερο πως κάποιος απ' αυτούς που τον συμβουλεύουν έχει βάλει στόχο να τον "εκτίθει" συστηματικά.
Μα, βιβλίο για τον Βελουχιώτη και τη Βάρκιζα, βρε δόλιε; Όταν βοά ο τόπος για το ξεπούλημα του ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου; Όταν έχεις κάνει τόσα κηρύγματα υπέρ του "έντιμου συμβιβασμού" και του "ρεαλισμού" της αναίσχυντης υποχώρησης στις αξιώσεις των "δανειστών"; Όταν ξεπουλάς τον εθνικό πλούτο στο γερμανικό δημόσιο;
Α ρε, καημένε Τσίπρα! Τόσο αφελής, ρε γαμώτο; Τελικά, θα με κάνεις να σε συμπαθήσω...



Μια που δεν κάνει τίποτα αριστερό, είπε να κάνει τον αριστερό, κυκλοφορώντας με το βιβλίο για τον Βελουχιώτη. Και μάλιστα την ημέρα που είπε ξανά "ναι σε όλα" τα νέα μνημονιακά αντιλαϊκά μέτρα. Για πόσο χαζό περνάνε τον κόσμο της αριστεράς; Πόσο χοντροκομμένο το επικοινωνιακό στήσιμο; Ποιον νομίζουν ότι πείθουν; Στην αριστερά είναι βέβαιο ότι θα κάνουν μεγάλη ζημιά. Ας μην μαγαρίζουν τουλάχιστον την ιστορία, τους αγωνιστές και τα σύμβολά της.

Φώτο από πρώτο θέμα

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"


Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.