Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Η Ολγα Γεροβασίλη το γλεντάει σε βάρος των κορόιδων - ΠΑΣΟΚΟΦΡΙΚΙΑ ΣΤΑ 80'S: Ρίξτε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ (VIDEO)

Oι μόρτηδες, οι Συριζαίοι, το γλεντάνε σε βάρος των κορόιδων και στο μεταξύ πουλάνε και τζούρες επανάστασης στο ηλίθιο πόπολο.

Η Ολγα Γεροβασίλη λοιπόν μετά τα VIPS του Καραισκάκη βρέθηκε στην Ραλλία Χρηστίδου και γλέντησε
 τις απανωτές επιτυχίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως τους πλειστηριασμούς στα κόκκινα στεγαστικά.

Οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Εχουν ξεμείνει σαν πασοκοφρικιά στη δεκαετία του ’80 που 
ο Τζουμάκας με τον Σκανδαλίδη έπαιρναν σβάρνα τα μπουζουξίδικα κι έκαναν τους σοσιαλιστές κλαρινογαμπρούς.

Η Ολγα Γεροβασίλη λοιπόν έχοντας χάσει την επαφή με το χρόνο επιχειρεί να αναβιώσει τις ηρωικές νύχτες των πασόκων που μαμούσαν και έδερναν. Ετσι πήγε να ξεσκάσει -από την κόπωση στα επίσημα του Καραισκάκη -στην Ραλλία Χρηστίδου. ...
Οι δύο κυρίες μάλιστα ήταν ιδιαίτερα διαχυτικές μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ η τραγουδίστρια δεν δίστασε να καθίσει και δίπλα στην κυβερνητική εκπρόσωπο και να τραγουδήσει μαζί της επιτυχίες της.

Άλλωστε η κυρία Γεροβασίλη γνωρίζει καλά τη Ραλλία Χρηστίδου, αφού η τελευταία ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Η τραγουδίστρια τέσσερις μήνες πριν αποπειράθηκε για πρώτη φορά να κατέβει στον πολιτικό στίβο, με το όνομά της να φιγουράρει στη λίστα των υποψηφίων στη Β’ Αθηνών. Επρόκειτο για μια επιλογή του Αλέξη Τσίπρα που είχε προκαλέσει… έκπληξη.==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

1 σχόλιο:

  1. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ . ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ . ΑΠΟ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή