Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος: «Υπόθεση Αθήνα 97, υπόθεση Σεβαστής Βασίλης, ΣΕΓΑΣ, υπόθεση Επιστροφή 30 εκ. ευρώ που ζητά το ελεγκτικό συνέδριο, από τους διοργανωτές του «Αθήνα 1997» κλπ… «Οι αγώνες «Αθήνα 1997» ταυτίστηκαν με υπερβολικές σπατάλες αδιαφανή διαχείριση και δεκαπλασιασμό των εξόδων ως προς τον αρχικό προϋπολογισμό». Να ερευνηθούν οι ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες κατά παντός.

Θέμα: «Υπόθεση Αθήνα 97, υπόθεση Σεβαστής Βασίλης , ΣΕΓΑΣ, υπόθεση Επιστροφή 30 εκ. ευρώ που ζητά το ελεγκτικό συνέδριο, από τους διοργανωτές του «Αθήνα 1997» κλπ… «Οι αγώνες «Αθήνα 1997» ταυτίστηκαν με υπερβολικές σπατάλες αδιαφανή διαχείριση και δεκαπλασιασμό των εξόδων ως προς τον αρχικό προϋπολογισμό». Να ερευνηθούν οι ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες κατά παντός.
1.      Υπόθεση  διαρκούς ειδικής  διαφθοράς ΣΕΓΑΣ, Μαραθώνιος. Πληρώνουν παράνομα  οι πολίτες και οι ξένοι κατοστάρικα στον ΣΕΓΑΣ…. για να τρέξουν και δεν παίρνουν αποδείξεις θεωρημένα από την Εφορία! . Μια πρωτότυπη διεθνής απάτη με την συμμετοχή δήθεν επισήμων, ξένων και «λαμογιών», ελληνικής πατέντας.
2.      Στην μνήμη του Αγωνιστή Λαμπράκη οι απατεώνες της «νέας λαμογιάς» πάλι σε νέα περιπέτειες.  Οι του ΣΕΓΑΣ  δίνουν και «συνεντεύξεις και κάνουν και δημοσιεύσεις λες και η κοινωνία τρώει «κουτόχορτο»!. Έτρεξαν 48.000 πολίτες και πλήρωσαν στον Μαραθώνιο για να τρέξουν! Πιθανά με τα λεφτά του Μαραθώνιου που δεν φαίνονται στον ισολογισμό ΣΕΓΑΣ θα προσπαθήσουν οι Σεβαστής Βασίλης και οι συν αυτόν να πληρώσουν τα χρωστούμενα στο Αθήνα 97, όπως λέγεται…
3.      Ο κ. Στράτος Μολυβάς, το 1999 έκανε καταγγελίες αλλά οι καταγγελίες ξεχάστηκαν μέσα στο πολιτικό χρονοντούλαπο και επανήλθαν στο φως της δημοσιότητας Δεκέμβριο του 2007 από τον επιθεωρητή της διεύθυνσης οικονομικής επιθεώρησης Αττικής, Φώτη Κουλαρμάνη. Από την σύνταξη του πορίσματος αυτού το Υπουργείο και ο ΣΕΓΑΣ, όφειλε, όπως λένε οι νομικοί, να θέσει εκτός Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ τον κ. Σεβαστή Βασίλη και τους συνυπεύθυνους. ...


Κυρίες Κύριοι,
Προς τιμήν της,  η Σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Δέσποινα Καββαδία-Κωνσταντάρα, στην έκθεση κατασταλτικού ελέγχου νομιμότητας που συνέταξε, περιγράφει τον δεκαπλασιασμό των εξόδων από τον αρχικό προϋπολογισμό τις αλλεπάλληλες παρανομίες, κλπ εις βάρος του Τέως Προέδρου και Γενικού Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κ. Σεβαστή Βασίλη. Οκ. Υπουργός και η διοίκηση του Υπουργείου Αθλητισμού οφείλουν να ερευνήσουν την πιθανότητα καθαίρεσης του κ. Σεβαστή από την Γ.Γ. του ΣΕΓΑΣ κατά τους νόμους και το πειθαρχικό δίκαιο που διέπει Μέλη Δ.Σ. Σωματείων που επιχορηγούνται από το Δημόσιο, όπως ο ΣΕΓΑΣ. Επίσης, ο κ. Σεβαστής Βασίλης είναι πρώην δημόσιος υπάλληλος, διορισμένος σε γυμνάσιο  Γυμναστής.
Η εφημερίδα Γκαζέττα των σπορ και το «Πρώτο Θέμα» την Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 - 22:34 σε άρθρο που γράφηκε από από Gazzetta team τονίζουν το θέμα:  «Επιστροφή 30 εκ. ευρώ ζητά το ελεγκτικό συνέδριο, από τους διοργανωτές του «Αθήνα 1997»:

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
Πρόεδρος «Ελληνοδιεθνής» Μ.Κ.Ο.
Φορολογούμενος Πολίτης και Καθηγητής
Επιλαχών Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθήνας
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας (2007)
Πολιτευτής (ΈΝΤΙΜΟΥ) Πασοκ Β΄Αθήνας
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη Τ.Κ. 15121 Αθήνα τηλ. 6980 203968
www.koutsoukos-anastasios.gr
Η παρούσα κατατέθηκε στο Γραφείο του κ. Σταύρου Κοντονή με αρ. πρωτ. 1997/2-12-2015και το γραφείο του ειδικού γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιουλίου Συναδινού με αρ. πρωτ. 1613/2-12-2015.




==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.