Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Ο Χρήστος Ρήγας έφτιαξε κόμμα !

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ
Το είχε προαναγγείλει και το έκανε ο επικεφαλής της "Χρυσής Αυγής" στο Περιφερειακό Συμβούλιο Χρήστος Ρήγας , που αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο από το κόμμα του.

Από τις 23 του μηνός έχει κι αυτός το δικό του κόμμα ! Μάλιστα κατέθεσε στον Άρειο Πάγο το καταστατικό για την ίδρυση του πολιτικού κόμματος με το όνομα '' ΛΑ'Ι'ΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ '' .

Να που και η ακροδεξιά έχει τις διασπάσεις της !

Εάν δεν μας πιστεύετα ιδού και το έμβλημα !

Διαβάστε το δελτίο τύπου…


Χθες 23/12/2015 ομάδα Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών από όλη την Ελλάδα με επικεφαλής τον Χρήστο Ρήγα κατέθεσε στον Άρειο Πάγο το καταστατικό για την ίδρυση του πολιτικού κόμματος με το όνομα ” ΛΑ’Ι’ΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ” .

Κοντά μας άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας , μικρομεσαίοι , συνταξιούχοι και αμέτρητοι εξαθλιωμένοι όλοι τους Έλληνες με ιδανικά που είχαν την ατυχία να γνωρίσουν το σατανικό πρόσωπο ενός σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος.

Τα τελευταία χρόνια η Πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με ατελείωτες συμφορές.

Ο κατήφορος των διεφθαρμένων ”κυβερνήσεων” δεν έχει τελειωμό.

Η βρωμιά , η σαπίλα του πολιτικού συστήματος , η εξαθλίωση , οι δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες (δολοφονίες) , η ανεργία και η φτώχεια υποσκάπτουν τα θεμέλια του Ελληνικού Γένους.

Ξεπουλούν κάθε σπιθαμή γης αυτής της χώρας και παραχωρούν την εθνική ανεξαρτησία σε ξένα συμφέροντα.

Αλλοιώνουν την εθνική μας ταυτότητα μεταφέροντας στην πατρίδα μας εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες με σκοπό τον ξεριζωμό κάθε ιερής παράδοσης.

Χλεύαζουν την Ελληνορθόδοξη παράδοση και πίστη , συκοφαντούν την ιστορία , τον πολιτισμό , τις ελληνικές αξίες και τα ιδανικά που μας κράτησαν όρθιους σε δύσκολους καιρούς.

Δεν υπάρχει ανεξάρτητη Ελλάδα , είμαστε υπό ξένη κατοχή με ένα χρέος που ξεπερνά τα 600 δις ευρώ.

Τίποτα δεν είναι δικό μας και δεν ορίζουμε ούτε το μέλλον μας ούτε την τύχη μας.

Χωρίς εθνική παραγωγή , ναυτιλία , τουρισμό , εθνική παιδεία , υγεία , μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

Μόνο σκοτάδι υπάρχει και οι θυσίες είναι μάταιες.

Έχουν παραδώσει τη χώρα στη σύνοδο των λύκων.

Το σύμφωνο συμβίωσης μαζί με τα ληστρικά χαράτσια του ΣΥΡΙΖΑ μας γυρίζουν στο μεσαίωνα.

Αμέτρητες είναι οι πράξεις εθνικής ταπείνωσης και απερίγραπτα τα εγκλήματα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος εις βάρος της πατρίδας μας.

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ!!!

==========================

 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.