Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Σάλος στο διαδίκτυο με παλαιά ομιλία του Τσίπρα που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πως παίζεται το μνημονιακό παιγνίδι


Το βίντεο αυτό αποδεικνύει πως ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε απο την αρχή τους επικοινωνιακούς όρους του παιχνιδιού και τους έπαιξε ακριβώς ίδια όπως οι προηγούμενοι.

Φούσκα όλα τα «δεν γνώριζα, δεν φανταζόμουν, στριμώχτηκα», φούσκα και οι σκληρές διαπραγματεύσεις.

Ήταν επικοινωνιακά τρικ για να μας βάλει στο τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο, την ουρά του γαϊδάρου των μεταρρυθμίσεων που οι προηγούμενοι δεν ήθελαν να αναλάβουν το πολιτικό κόστος.

Μια ουρά που αποδεικνύεται μεγαλύτερη του γαϊδάρου, τελικά.

Ρε μπας και δουλεύει για τον Κωστάκη τον Καραμανλή, που του δείχνει και μεγάλο θαυμασμό;


Μη δούμε και κανένα Κωστάκη να αναλαμβάνει Ν.Δούλα μετά από Μεϊμαράκη…

http://nea.allnewz.gr/?p=18077

Τσακαλίας: Ο Εβραίος Σόρος χρηματοδοτεί τον Τσίπρα

Πήραμε το βίντεο από την σημερινή (2.15 τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Μάρτη 2014) τελευταία εκπομπή της Βίκυς Μιχαλονάκου στο "Κόντρα". Ο Ελληνόψυχος θείος των Αδελφών Ξηρών, Αργύρης Τσακαλίας δίνει πραγματικό ρεσιτάλ και λέει πράγματα που ελάχιστοι στομαχόφρονες Δεξιοί τολμούν να πούν: 

1) Αποκαλεί την Αριστερά «Αχρηστερά» και την καταγγέλλει ότι είναι Εχθρός του Λαού. 
Στο 0:46 του βίντεο θυμίζει στον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ ότι ο ίδιος ο αποπεμφθείς από τον Σύριζα, Περικλής Κοροβέσης, είχε αποκαλύψει ότι και ο Σύριζα τα έπαιρνε από τους Γερμανούς.

2) Στο 1:01 η Μιχαλονάκου τολμά να διακόψει τον Τσακαλία και ο πρώην Χριστιανός θεολόγος και νύν οπαδός της Πατρώας Θρησκείας θείος των Αδελφών Ξηρών βρυχάται σαν λιοντάρι και απειλεί να σκοτώσει άνθρωπο.

3) Στο 2:00 του βίντεο, η οικοδέσποινα Μιχαλονάκου τον ρωτάει για τους Μηδίσαντες και Νενέκους πολιτικούς και ο Τσακαλίας  απαντάει: «Υπάρχουν τέτοιοι. Είναι αυτοί τους οποίους χρηματοδοτεί ο Σόρος. Ο ένας είναι ο Τσίπρας. Ο πρώτος μηδίσας είναι ο Τσίπρας. Πήγε στην Αμερική και του πλήρωσε όλα τα έξοδα ο Σόρος. Πώς είναι δυνατόν ο Σόρος, ο εχθρός της Ελλάδος, ο ΕΒΡΑΙΟΣ, να πληρώνει τα έξοδα του Τσίπρα;»

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.