Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Παυλόπουλος μετέτρεψε το Προεδρικό Μέγαρο σε "εκλογικό κέντρο" του Μεϊμαράκη!


Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Press-GR

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές του β' γύρου στη ΝΔ αύριο Κυριακή έχει ξεκινήσει και οι δύο μονομάχοι επιστρατεύουν όλα τα όπλα τους. Ενδεικτικό της προσπάθειας της καραμανλικής πλευράς να επικρατήσει ο Β. Μεϊμαράκης, που θεωρείται και το φαβορί, είναι και το γεγονός, όπως αποκαλύπτει το Press-gr, ότι στη μάχη υπέρ της εκλογής του έχει εμπλακεί και ο Προκόπης Παυλόπουλος - παράλληλα με τη στήριξη που δίνει αυτό το διάστημα στην κυβέρνηση...

Άλλοτε κάτι τέτοιο θα προκαλούσε αίσθηση και αντιδράσεις με δεδομένο το συνταγματικό πλαίσιο για τις υποχρεώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ήδη όμως ο κ. Παυλόπουλος προχωρά από την μια αρνητική έκπληξη στην άλλη. ...

Αυτές τις ημέρες λοιπόν το Προεδρικό Μέγαρο έχει μετατραπεί σε "εκλογικό κέντρο" του Β. Μεϊμαράκη καθώς όλοι οι μηχανισμοί και οι άνθρωποί του έχουν πάρει γραμμή να κινούνται υπέρ του και σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Τη σημασία που έχει αυτό το γεγονός μπορεί να την καταλάβει κανείς αν θυμηθεί ότι προσωπικές σχέσεις των δυο τους ήταν κάκιστες με πιο χαρακτηριστικό το σοβαρό φραστικό επεισόδιο που έγινε στη Βουλή το 2012 μεταξύ τους όταν ο κ. Μεϊμαράκης είχε ακούσει όσα είχε πει το πρωί ο τότε βουλευτής της ΝΔ στον real fm και τον Νικο Χατζηνικολαου τον οποίο και υπερασπίστηκε σε βάρος του τότε προέδρου της Βουλής: «Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του τον γλείψεις... Αμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος!»

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.