Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

"ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ!" ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η (θαρραλέα) γυναίκα που πέταξε την κότα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου!


Aναλυτικά και βίντεο: ΕΔΩ


Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί με τη  γυναίκα που με δυναμισμό και θάρρος  πέταξε μία κότα μέσα στον προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου, σήμερα Τρίτη το μεσημέρι. Αφωνοι μάλιστα  έμειναν οι δημοσιογράφοι, οι κάμεραμεν, ακόμα και οι αστυνομικοί.
Ποια είναι αυτή η γυναίκα;
H Αυγή Βουτσινά δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί πονοκέφαλο στους πολιτικούς καθώς "κυνηγάει" ανελέητα την κυβέρνηση. όπως και την προηγούμενη.
Σήμερα η Αυγή Βουτσινά φορώντας μία μαύρη μπλούζα που έγραφε: "Παριστάνετε τους κόκορες, αλλά είστε κότες", πήγε έξω από το Μαξίμου και πέταξε μία κότα μέσα στον κήπο του πρωθυπουργικού γραφείου.



Αμέσως συνελήφθη για την πράξη της αυτή και λίγο αργότερα όπως η ίδια αποκάλυψε μέσω Facebook ήταν στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος λόγω της συγκεκριμένης ενέργειας.

Η γυναίκα αυτή δεν είναι πρώτη φορά που αντιδρά. Η Αυγή Βουτσινά κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων όσο ήταν στο βήμα της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε τις φωνές.


Όταν άρχισε να λέει ο πρωθυπουργός πως η κυβέρνηση πήρε μία δύσκολη απόφαση και πως δεν κορόιδεψε κανέναν, εκείνη πετάχτηκα από τα θεωρεία της Βουλής και φώναξε: "Ο ελληνικός λαός, ψήφισε ΟΧΙ".

Η παρέμβαση  προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομικής φρουράς.
 Στις 13 Ιουλίου, επίσης, όταν είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα ομοσπονδίες εργαζομένων, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και απλός κόσμος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη συμφωνίας με τους εταίρους, που σηματοδοτούσε τη συνέχιση των μνημονίων, η ίδια φαίνεται να καίει μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το Κοινοβούλιο.



Η πρώτη φορά που ... γνωρίσαμε πάντως την  Αυγή Βουτσινά, ήταν όταν είχε στριμώξει τον τότε υπουργό Γιάννη Βρούτση, σε τηλεοπτική εκπομπή, τον Δεκέμβριο του 2013:





http://www.press-gr.com/2016/01/blog-post_4569.html

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.