Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Όλοι στο δρόμο να παλέψουμε για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ε.Ε.


Εμείς οι απόστρατοι, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος, καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο - έκτρωμα που ισοπεδώνει ό,τι δεν πρόλαβαν να γκρεμίσουν η Ν.Δ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ, στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Μέχρι σήμερα όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, της Ν.Δ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ έκαναν μεγάλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις με μειώσεις πάνω από 50%, κούρεψαν τα αποθεματικά και συγχώνευσαν ταμεία, καθιέρωσαν ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, πετσόκοψαν το εφάπαξ.

Από αυτούς πήρε τη σκυτάλη η σημερινή κυβέρνηση αυξάνοντας τη συμμετοχή μας στις παροχές υγείας. Με το αντιασφαλιστικό σχέδιο - λαιμητόμο βάζει οριστικά τέλος σε ότι είχε απομείνει από την Κοινωνική Ασφάλιση που οι εργαζόμενοι καταχτήσανε με αγώνες.

Γι' αυτό χρειάζεται σήμερα, να ξεσηκωθούμε, απόστρατοι και εν ενεργεία συνάδελφοι:


Να συμπορευτούμε με όλο το λαό που αγωνίζεται να μην περάσει το νομοσχέδιο από τη Βουλή.
Να βροντοφωνάξουμε: Τώρα να το πάρει πίσω η κυβέρνηση. Να τους σταματήσουμε.
Να μην περάσει η επιδίωξη της κυβέρνησης να μας διαχωρίσει από τον υπόλοιπο αγωνιζόμενο λαό με το δόλωμα των επαγγελματικών ταμείων που κρύβει παγίδες και έχει στόχο να παραδώσει τις εισφορές μας για σύνταξη και ασφάλιση στα νύχια των τραπεζών και των ασφαλιστικών εταιρειών. Θα μετατρέψουν την περιουσία των ταμείων σε μετοχές - χαρτιά.
Θα γίνουμε πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών, αγοράζοντας συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά πακέτα - προϊόντα. Οι εισφορές θα αυξάνονται διαρκώς με ταυτόχρονη μείωση των παροχών.

Εμείς οι απόστρατοι, δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι η ώρα, να αγωνιστούμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, για να μην έρθει το νομοσχέδιο - λαιμητόμος στη Βουλή, να το πάρει πίσω η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Καλούμε τους απόστρατους συναδέλφους να πυκνώσουν τις γραμμές της «Πρωτοβουλίας Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση».

Καλούμε επίσης τους εν ενεργεία συναδέλφους μας στρατιωτικούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες, λιμενικούς να σκεφτούν ότι προέρχονται και αυτοί από λαϊκές οικογένειες που πλήττονται, όπως και οι ίδιοι, από τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Να αντιταχθούν στον αυταρχισμό και την καταστολή.
Να απομονώσουν κάθε φωνή που προωθεί το ρατσισμό και την ξενοφοβία. Να βάλουν στο περιθώριο το ναζιστικό - εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που θέλει τα Σώματα Ασφαλείας να εντείνουν ακόμα περισσότερο τον αυταρχισμό και την καταστολή προς τους εργαζόμενους που διεκδικούν και αγωνίζονται για το δίκιο τους.
Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της Ε.Ε, του Δ.Ν.Τ. το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έχει υποχρέωση να αφουγκραστεί τον αγωνιζόμενο λαό μας.

Οργανώνουμε τον αγώνα μας στο πλάι του λαού για το Κοινωνικό Δικαίωμα της Αποκλειστικά Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης για όλο το λαό.
Συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στη δράση για να μην έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο έκτρωμα.
Δυναμώνουμε την «Πρωτοβουλία Αποστράτων».
Πολλαπλασιάζουμε τη δύναμη του λαού!
Όλοι στο δρόμο να παλέψουμε για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ε.Ε.

Η Πρωτοβουλία αποστράτων


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.