Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Όταν ο Τσίπρας κατήγγειλε το 1,40 στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (VIDEO) - Το εισιτήριο αυξάνεται λόγω της αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ από το 13% στο 23%. Μην εκπλαγείτε από το video (ήταν στην αντιπολίτευση τότε)...


Ποιος να του το έλεγε όμως, ότι μετά από κάποια χρόνια από τη θέση του πρωθυπουργού θα συμφωνούσε στην επιβολή του 1,40 ευρώ
Το εισιτήριο θα αυξηθεί λόγω της αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ από το 13% στο 23%.
Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα video, στο οποίο ο Αλέξης Τσίπρας, βρισκόταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης -2011- και κατηγορούσε την κυβέρνηση για την επιβολή του 1,40 ευρώ στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι εργαζόμενοι με 1,40 ευρώ χρειάζονται ένα μηνιάτικο.

Ποιος να του το έλεγε όμως, ότι μετά από κάποια χρόνια από τη θέση του πρωθυπουργού θα συμφωνούσε στην επιβολή του 1,40 παρά το γεγονός ότι το Φεβρουάριο του 2014 η κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ θα δημιουργούσε ενίαιο εισιτήριο για όλα τα μέσα με την τιμή του να κυμαίνεται στα 1,20 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:


http://tinyurl.com/hgy3p3k
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.