Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

(ουφ! τακτοποιήθηκαν) Αφοί Μυλόπουλου, ο ένας πρόεδρος στο Μετρό, ο άλλος στο Μέγαρο

[Εμείς, λόγω ηθικού πλεονεκτήματος και… αναστήματος, τους διορίζουμε δυο-δυο]
ο πετυχημένος γνωστός και ως "σκουπιδοδαμαστής" πρώην πρύτανης.


Ο πρώην πρύτανης ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλος διορίστηκε πρόεδρος στο Αττικό Μετρό.

Ο αδερφός του Νικήτας Μυλόπουλος καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διορίστηκε τον Δεκέμβριο του 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και κατέχει την θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

Δημοσιο -«γραφικές» αθλιότητες

Προσωπικά, κόβω οποιαδήποτε σχέση με την Εφημερίδα των Συντακτών, κατατάσσοντάς την στις κίτρινες φυλλάδες, διαβάστε, ούτε λέξη περί διορισμού ημέτερου, ανακοινώνει απλά την είδηση ως το φυσικότερο πράγμα του κόσμου, φυσικά ούτε λέξη για τον αδερφό του πρώην πρύτανη. Διαβάστε το μονόστηλο:
«Η αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή ενέκρινε το διορισμό του Γιάννη Μυλόπουλου στη θέση του προέδρου της Αττικό Μετρό και του Θεόδωρου Παπαδόπουλου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Υπέρ της τοποθέτησης του κ. Μυλόπουλου, ως προέδρου της Αττικό Μετρό, τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛΛ., κατά ψήφισαν η ΝΔ, η ΧΑ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι και «παρών» δήλωσαν το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων.

Για την τοποθέτηση του κ. Παπαδόπουλου, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, το Ποτάμι διαφοροποίησε την ψήφο του από την αρνητική, που έδωσε για τον κ. Μυλόπουλο και δια του Σπύρου Λυκούδη, ψήφισε ‘παρών’.» [efsyn.gr]

***

Ασταδιάλα φαιδροί, με το ήθος σας. Αιδώς!
https://roides.wordpress.com/2016/02/03/3feb16/
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.