Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

«Δις εξαμαρτανείν» για τον Γιάννη Μουζάλα μετά την επανάληψη: "Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει" και όχι "Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας." - Τι δεν κατάλαβες;



«Την ώρα που η κατάσταση στην Ειδομένη, όπως και συνολικά στο προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, είναι εκτός ελέγχου και αγγίζει πλέον και τις σχέσεις μας με τα Σκόπια, ο κ. Μουζάλας υπέπεσε σε ένα μεγάλο ατόπημα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και καταλογίζει στον Γιάννη Μουζάλα ότι «ενίσχυσε έτσι την επιχειρηματολογία και την εν γένει πολιτική των Σκοπίων».

Προσθέτει ότι «το ατόπημα αυτό δεν καλύπτεται με εκ των υστέρων διευκρινίσεις, εξηγήσεις ή δικαιολογίες» και καλεί τον Γιάννη Μουζάλα να σκεφτεί ακόμη και την παραίτησή του.

Τι απαντά ο Γιάννης Μουζάλας:
«Ζητάω συγγνώμη. Αν είπα κάτι τέτοιο, είναι γκάφα. Μπορεί να μην το κατάλαβα και να παρασύρθηκα» είπε από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, μέσω του Αθήνα 9.84.

Κατά τη δήλωσή του στο ΣΚΑΙ ο Γιάννης Μουζάλας χρησιμοποίησε τις ονομασίες Σκόπια και ΠΓΔΜ ενώ σε ένα σημείο ανέφερε το όνομα «Μακεδονία».

«Νομίζουμε και έχουμε στοιχεία ότι με αυτή την προσδοκία και την ελπίδα παίξανε βρόμικο παιχνίδι οργανώσεις οι οποίες ισχυρίζονται ότι είναι εθελοντές ή αλληλέγγυοι, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τους πραγματικούς, εθελοντές, αλληλέγγυους και τις ΜΚΟ που βοηθάνε στην Ειδομένη και οργανώσανε το πέρασμά τους στη Μακεδονία» είπε χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο.

O Γ. Μουζάλας αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία και θέλει επιδότηση ενοικίου για λαθρομετανάστες

Δημοσιεύτηκε στις 4 Δεκ 2015
Την ονομασία «Μακεδονία» αναφερόμενος στα Σκόπια και μιλώντας στον realfm 97.8 στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, φαίνεται ότι υιοθέτησε και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μουζάλας.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.