Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ο Ν. Μπογιόπουλος σχολιάζει την τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο (Ηχητικό)


«Δικοί τους οι πόλεμοι. Δικά μας τα θύματα», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του ηχητικού που παραθέτουμε και στο οποίο ο Νίκος Μπογιόπουλος σχολιάζει την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες.

Αναμφίβολα αξίζει να παρακολουθήσετε το σκεπτικό με το οποίο προσεγγίζει την τρομοκρατική ενέργεια ο κομμουνιστής δημοσιογράφος, αφού σίγουρα μια τέτοια τοποθέτηση αποκλείεται να συναντήσετε στα αστικά ΜΜΕ που συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μας δείχνουν το δέντρο αλλά κρύβουν το δάσος.

Στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Ν.Μ επικαλούμενος στοιχεία που δεν δέχονται αμφισβήτησης, εστιάστηκε στην μήτρα που γέννησε το ισλαμοφασιστικό ISIS –που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση-. καθώς και των άλλων παρόμοιων οργανώσεων. ...

Ανέλυσε την αιτία αυτών των φαινομένων, και στιγμάτισε την υποκρισία ορισμένων ηγετών που σήμερα παρουσιάζονται να «θρηνούν» για τα δεκάδες θύματα της επίθεσης.

Δεν παρέλειψε επίσης, ο ίδιος, να αναφερθεί στους κινδύνους για τον ελληνικό λαό, απ’ την επιλογή των κυβερνήσεων «μας» να προσδεθούν στο άρμα των ιμπεριαλιστικών σχηματισμών.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.