Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ! Κυβέρνηση και τράπεζες "σκοτώνονται" τώρα για τα δεκάδες εκατομμύρια της τραπεζικής διαφήμισης...

Aπό το "PRESS-GR"
Κατατέθηκε διάταξη στη Βουλή για τις σχέσεις τραπεζών-ΜΜΕ και τις πληρωμές για λόγους διαφήμισης καθώς και δωρεές ή χορηγίες.
 Ειδικότερα, το σχέδιο νόμου προβλέπει μεταξύ άλλων:
-Όλα τα πιστωτικά ιδρύματα που έχουν έδρα στην Ελλάδα, καθώς και τα υποκαταστήματά τους υποχρεούνται να δημοσιεύουν ετησίως και σε ενοποιημένη βάση πληροφορίες για όλες τις πληρωμές που έγιναν εντός της οικείας οικονομικής χρήσης, ιδίως πληρωμές για λόγους διαφήμισης, προβολής ή προώθησης συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών λόγω χορηγιών.
-Τα στοιχεία θα δημοσιεύονται στην εταιρική ιστοσελίδα του πιστωτικού ιδρύματος ή ...
υποκαταστήματος που έχει καταχωρηθεί στην οικεία Μερίδα του Γ.Ε.Μ.Η με τη δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων τριμήνου.


Αύριο Πέμπτη στη Διάσκεψη των Προέδρων συζητείται αυτή η η νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γ. Δραγαδάκη και αφορά στη δημοσιοποίηση των διαφημιστικών δαπανών των τραπεζών και μάλιστα αναδρομικά από το 2015!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.